Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat din Alba Iulia a incercat sa isi omoare sotia. Judecatorii l-au arestat preventiv pentru 30 de zile

Adevărul Adevărul,
Un barbat din Alba Iulia a incercat sa isi omoare sotia. Judecatorii l-au arestat preventiv pentru 30 de zile

Un barbat din Alba Iulia care si-a agresat sotia si a distrus, cu un topor, mobilierul din casa si doua geamuri de pe scara blocului, in noaptea de 3/4 ianuarie, a fost arestat pe o durata de 30 de zile. Decizia a fost luata de catre Tribunalul Alba, marti, 5 ianuarie. continuă pe Adevărul

Barbat din Alba Iulia, arestat prevenitiv pentru tentativa de omor

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Alba au dispus, la data de 5 ianuarie 2016, punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Gheorghe Nicu Timar sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa de omor sub forma violentei in familie, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice, potrivit unui comunicat remis redactiei.

I-a urat sa traiasca, apoi l-a ucis. Un barbat din Botosani a fost omorat de un colindator

Un barbat din judetul Botosani a fost omorat de un colindator pentru ca n-a avut decat un leu sa-i dea. Suspectul este un baiat de 19 ani care umbla din poarta-n poarta cu ceata, deghizat. L-a acuzat pe bietul.

Tragedie! Barbat mort dupa ce acoperisul casei s-a prabusit peste el, in urma unui incendiu

Un barbat din Arad a murit, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce acoperisul casei sale s-a prabusit peste el in urma unui incendiu, pompierii stabilind ca focul a izbucnit de la o soba defecta,.

Un barbat din Cisnadie a provocat un accident cu raniti, iar apoi a furat o autoutilitara, pe care a alimentat-o fara sa plateasca

Un barbat de 38 ani din Cisnadie, judetul Sibiu, a primit mandat de retinere pentru 24 de ore dupa ce in cursul zilei de duminica a furat a autoutilitara din curtea unei societati comerciale, fapta petrecandu-se la doar cateva ore dupa ce a provocat un accident rutier in urma caruia barbatul a fost ranit, dar si un copil de opt ani si o tanara, transmite Agerpres.

Barbat din Suceava, sub control judiciar pentru dare de mita

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava au dispus, prin ordonanta din data de 5 ianuarie 2016, punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Constantin Pintescu sub aspectul savarsirii infractiunii de dare de mita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )