Libnet.ro
UNICEF

08:46

Barbat din Suceava, sub control judiciar pentru dare de mita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Barbat din Suceava, sub control judiciar pentru dare de mita

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava au dispus, prin ordonanta din data de 5 ianuarie 2016, punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Constantin Pintescu sub aspectul savarsirii infractiunii de dare de mita. continuă pe Ziarul Bursa

Dosarul Colectiv: Piedone contesta in instanta decizia DNA de plasare sub control judiciar pe cautiune

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone a contestat, luni, la Tribunalul Bucuresti, decizia Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de a-l plasa sub control judiciar pe cautiune, in dosarul Colectiv.

Barbat din Alba Iulia, arestat prevenitiv pentru tentativa de omor

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Alba au dispus, la data de 5 ianuarie 2016, punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Gheorghe Nicu Timar sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa de omor sub forma violentei in familie, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice, potrivit unui comunicat remis redactiei.

I-a urat sa traiasca, apoi l-a ucis. Un barbat din Botosani a fost omorat de un colindator

Un barbat din judetul Botosani a fost omorat de un colindator pentru ca n-a avut decat un leu sa-i dea. Suspectul este un baiat de 19 ani care umbla din poarta-n poarta cu ceata, deghizat. L-a acuzat pe bietul.

Peste jumatate din bursa italiana se afla sub control extern

Mai mult de jumatate din valoarea pietei bursiere italiene este detinuta in prezent de companii straine, un indiciu ca a treia economie a zonei euro a reusit sa atraga investitii externe, chiar daca asta a insemnat sa piarda controlul unora din cele mai pretioase active, se arata intr-un studiu Unimpresa, citat de Reuters.

Un barbat din Cisnadie a provocat un accident cu raniti, iar apoi a furat o autoutilitara, pe care a alimentat-o fara sa plateasca

Un barbat de 38 ani din Cisnadie, judetul Sibiu, a primit mandat de retinere pentru 24 de ore dupa ce in cursul zilei de duminica a furat a autoutilitara din curtea unei societati comerciale, fapta petrecandu-se la doar cateva ore dupa ce a provocat un accident rutier in urma caruia barbatul a fost ranit, dar si un copil de opt ani si o tanara, transmite Agerpres.

Tragedie! Barbat mort dupa ce acoperisul casei s-a prabusit peste el, in urma unui incendiu

Un barbat din Arad a murit, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce acoperisul casei sale s-a prabusit peste el in urma unui incendiu, pompierii stabilind ca focul a izbucnit de la o soba defecta,.

Inflatia din Germania, sub asteptari

Inflatia din Germania a incetinit in mod neasteptat in luna decembrie 2015, semn ca avansul preturilor de consum din zona euro ar putea fi mai slab decat aratau previziunile in acest sens.

Televiziunea publica din Germania isi cere scuze pentru ca a relatat cu intarziere violurile din noaptea de Anul Nou

Televiziunea publica germana ZDF si-a cerut scuze pentru faptul ca a prezentat cu intarziere, la fel ca majoritatea marilor nume din presa nationala, agresiunile sexuale asupra mai multor femei survenite in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )