Libnet.ro
UNICEF

05:30

Un barbat din Alba Iulia si-a pierdut viata, dupa ce a fost spulberat de o masina pe trecerea de pietoni

Antena3 Antena3,
Un barbat din Alba Iulia si-a pierdut viata, dupa ce a fost spulberat de o masina pe trecerea de pietoni

Un barbat de aproximativ 50 de ani a murit, miercuri seara, dupa a fost lovit de o masina in timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni din centrul municipiului Alba Iulia. continuă pe Antena3

Barbat retinut pentru corupere sexuala si hartuire dupa ce a trimis poze indecente si mesaje cu caracter sexual unei minore de 12 ani

Politistii din Alba Iulia au retinut un barbat care ar fi abordat o minora, prin intermediul unei retele de socializare, i-ar fi trimis imagini pornografice, i-ar fi propus sa se intalneasca si ar fi amenintat-o, cu fapte cu violenta, in cazul unui refuz.

Noi schimbari la varful institutiilor din Alba: Guvernul numeste noul prefect, veterinar cu simpatii PNL la conducerea DSVSA

Schimabarile in administratia din Alba Iulia continua dupa ce PNL a obtinut guvernarea in urma motiunii de cenzura. Marti, 10 decembrie, este numit un nou prefect.

Concursuri cu cantec la Primaria Alba Iulia. ANFP contesta in justitie acte prin care s-au ocupat doua functii publice

Demers fara precedent al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici fata de o institutie publica din Alba. Reprezentantii ANFP au depus la Tribunalul Alba o cerere de chemare in judecata a viceprimarului cu atributii de primar al municipiului Alba Iulia si a doua persoane care au castigat concursurile organizate de institutie pentru doua posturi publice.

Aplicatie electronica pentru citarea si comunicarea actelor de procedura, lansata la Curtea de Apel Alba Iulia

Curtea de Apel Alba Iulia si instantele din circumscriptia teritoriala utilizeaza, incepand cu data de 1 decembrie 2019,aplicatia TDS Trimitere Document Securizat) ce faciliteaza citarea si comunicarea actelor de procedura catre persoanele care si-au exprimat acordul pentru transmiterea documentelor in format electronic.

Familia care a oprit lucrarile la Autostrada Sebes - Turda cere daune de 100.000 de lei. Care este motivul invocat

Familia din Alba Iulia care a obtinut in justitie oprirea lucrarilor la austostrada Sebes - Truda, in zona unde santierul se afla la cativa metri de locuinta proprie, solicita intr-un alt dosar daune morale de 100. 000 de lei de la CNAIR si de la antreprenorul lotului 1 al autostrazii.

Explicatia unui barbat din Dolj care si-a ucis o vecina dandu-i foc: Era vrajitoare

Un barbat din Dolj, in curtea caruia a fost gasita o femeie carbonizata, a recunoscut ca si-a ucis vecina dandu-i foc, pentru ca era vrajitoare, relateaza Mediafax.

Rechizitoriu DNA Alba Iulia. Cum au actionat concertat doi afaceristi pentru a obtine ilegal peste 2,4 milioane de lei

Directia Nationala Anticoruptie face public, intr-un comunicat de presa, informatii cu privire la dosarul trimis, recent, in judecata la Tribunalul Alba.

Jucarii contrafacute in valoare de peste 10.000 de lei, confiscate de politisti din Alba

Politistii de investigare a criminalitatii economice din IPJ Alba au indisponibilizat jucarii, in valoare de peste 10. 000 de lei, susceptibile de a fi contrafacute si au constatat 9 infractiuni de punere in circulatie de marfuri contrafacute.

FOTO Camion cazut in prapastie langa o cariera de piatra din Alba. Soferul de 60 de ani a decedat pe loc

Un sofer de camion a decedat luni dimineata, in jurul orei, 9. 00, in urma unui accident la o cariera din judetul Alba.

Un barbat din Suceava a fost gasit carbonizat in zona unui incendiu de vegetatie uscata

Un barbat a fost gasit carbonizat, duminica, in zona unui incendiu de vegetatie uscata pe raza localitatii Berchisesti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )