Libnet.ro
UNICEF

09:30

Explicatia unui barbat din Dolj care si-a ucis o vecina dandu-i foc: Era vrajitoare

Hotnews Hotnews,
 Explicatia unui barbat din Dolj care si-a ucis o vecina dandu-i foc: Era vrajitoare

Un barbat din Dolj, in curtea caruia a fost gasita o femeie carbonizata, a recunoscut ca si-a ucis vecina dandu-i foc, pentru ca era vrajitoare, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Digi 24: Un barbat din Targu-Carbunesti a taiat tevile de apa pentru ca era deranjat de design. Vecinul lui se spala la lighean

Un brancardier din orasul Targu-Carbunesti, judetul Gorj, care locuieste la etajul 1 al unui bloc din localitate, se spala la lighean din octombrie, din cauza vecinului de la parter care, deranjat de design, a taiat tevile de apa din apartamentul sau, relateaza Mediafax.

Victorie in instanta a primului roman din Italia care a dat in judecata autoritatile dupa ce i-au sechestrat masina: Prefectura din Milano, condamnata la plata cheltuielilor de judecata

La un an de la schimbarea controversata a Codului rutier din Italia, care a generat un val de amenzi insotite de sechestrarea masinilor cu numere romanesti, un iesean a reusit sa castige in instanta procesul intentat autoritatilor din Peninsula.

Angajatii din spitale care primesc spaga ar putea ramane fara contracte de munca. Ministrul Sanatatii analizeaza aceasta posibilitate impreuna cu juristii

Angajatii din spitale care primesc spaga ar putea ramane fara contracte de munca. Nu cred ca exista o solutie magica, dar trebuie sa iesim din zodia spagii. Nu imi place sa dam vina pe pacienti, stiti bine ca unul dintre cliseele spagii este ca nu ii poti opri pe pacienti sa dea plicuri. Fals!, a declarat ministrul Sanatatii, Victor Costache. El spune ca asteptam un punct de vedere al juristilor, daca se poate implementa in contractele care se semneaza ca astfel de practici duc la incetarea contractului de munca.

Tinere fortate sa se prostitueze de un barbat de 27 de ani din Dolj. Cat castiga de pe urma lor intr-o singura zi

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Mures cerceteaza un barbat banuit de savarsirea infractiunii de proxenetism. La data de 3 decembrie a. c.

Un barbat din Suceava a fost gasit carbonizat in zona unui incendiu de vegetatie uscata

Un barbat a fost gasit carbonizat, duminica, in zona unui incendiu de vegetatie uscata pe raza localitatii Berchisesti.

Condamnare cu suspendare pentru un individ din Ialomita care a violat de doua ori un barbat fara discernamant. Victima a fost abuzata anal pe un camp

Judecatoria Urziceni a pronuntat o pedeapsa de numai doi ani si sase luni cu suspendare pentru un barbat din Ialomita care a violat de doua ori un barbat cu probleme psihice. Decizia a fost luata ca urmare a incheierii unui acord de recunoastere a vinovatiei, dar nu este definitiva.

Un barbat din Rusia a creat o granita FALSA si ii pacalea pe imigranti ca ajung in Finlanda

Ingeniozitatea unui escroc rus i-a lasat masca pe politisti. Barbatul a creat o trecere de frontiera falsa intr-o padure din regiunea Leningrad. Aici, el ii pacalea pe imigrantii asiatici ca trec in.

Un bunic si un nepot au cazut pe casa scarii unui bloc. Din pacate, batranul nu a supravietuit

Accidentul a avut loc in scara unui bloc de pe strada Visinului, din Bistrita Nasaud, un barbat de 60 de ani si un copil de 3 ani au cazutpe casa scarii, scrie Mesagerul de Bistrita. La fata locului.

Un barbat din Sibiu a fost arestat dupa ce a recunoscut ca si-a omorat sotia

Un barbat in varsta de 68 de ani a fost arestat dupa ce a recunoscut ca si-a omorat sotia, in timp ce se certau, a anuntat joi, prim procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, Ion Vestemean.

Se poate face in grup! Un deputat a intrat in incaperea unui spital din Romania. A ramas socat de ce a gasit acolo. FOTO

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a avut un soc atunci cand a vazut care sunt conditiile dintr-un spital din judetul Cluj. Acesta a postat o serie de fotografii siderante. INCREDIBIL!Spitalul de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )