Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbat din Arges, retinut dupa ce a amenintat cu moartea, pe Facebook, o politista care i-a retinut permisul

România Liberă România Liberă,
Barbat din Arges, retinut dupa ce a amenintat cu moartea, pe Facebook, o politista care i-a retinut permisul

Un barbat din Arges a fost retinut, pentru 24 de ore, dupa ce a amenintat cu moartea pe Facebook o politista care i-a retinut permisul de conducere. continuă pe România Liberă

Un argesean a fost retinut dupa ce a amenintat o politista pe Facebook. Nu o mai suport, daca nu o muta, o mut eu la cimitir, a scris soferul

Un barbat din comuna argeseana Cocu, suspectat ca a postat amenintari la adresa unei politiste prin intermediul unei retele de socializare, a fost retinut pentru ultraj, urmand sa fie prezentat marti la Judecatoria Pitesti cu propunere de arestare preventiva, informeaza Agerpres.

Un sofer din Arges a ajuns dupa gratii din cauza unui mesaj pe Facebook. Ce a scris despre o politista

Un barbat din judetul Arges a fost retinut, luni, pentru ultraj, dupa ce a amenintat cu moartea, pe o retea de socializare, o politista care l-a lasat fara permis pentru ca a refuzat sa opreasca la un.

Un barbat din Dej s-a stins din viata dupa ce a fost lovit cu pumnul de un vecin

Un barbat din Dej, in varsta de 72 de ani, a murit dupa ce a primit un pumn de la un vecin. Totul a inceput de la faptul ca barbatul a coborat la subsolul blocului vineri pentru a repara.

Un barbat din Dolj a fost ucis pentru o datorie

Un barbat din comuna Melinesti, judetul Dolj, a fost injunghiat de un consatean din cauza unei presupuse datorii. Potrivit anchetatorilor, autorul, Nicolae Vladutu, de 43 ani, si victima sa, Florian.

Politista, amenintata cu moartea: Un sofer ramas fara permis, RETINUT, dupa ce a postat mesaje dure pe o retea de socializare(FOTO)

Un barbat care a amenintat cu moartea o politista, pe o retea de socializare, a fost retinut luni pentru ultraj, informeaza reporterntv. ro. Cazul vine in contextul amplelor discutii care se poarta.

Jandarmi din Arges, agresati de mai multi romi care se aflau la furat de lemne

Doi jandarmi care faceau verificari in zona unei paduri din judetul Arges au fost agresati de mai multi romi care se aflau la furat de lemne, relateaza News. ro. Agresorii au vrut sa dea cu masina peste fortele de ordine, care au fost nevoite sa traga focuri de avertisment.

Sfarsit cumplit pentru un barbat din Cluj. A murit strivit dupa ce a fost prins sub un palet cu materiale de constructii

Un muncitor a murit sambata dupa ce a fost prins sub un palet cu materiale de constructii, in timp ce se afla in curtea unei firme. La locul accidentului s-a deplasat si un echipaj al.

O membra a PNL Iasi a fost fotografiata goala. Sefi din partid audiati dupa ce au vizionat imaginile

O membra a PNL Iasi a pierdut dreptul de a candida pe un post de consilier local dupa ce colegii ei au primit, pe aplicatia de Facebook Messenger, fotografii cu ea in ipostaze intime, scrie.

Ce lectie a primit o catelusa din partea stapanului, dupa ce a facut dezordine in casa. Cea mai haioasa reactie (VIDEO)

O catelusa, care a fost lasata singura acasa, si-a facut de cap. A umblat in cosul de gunoi din baie si a scos toata hartia pe care a gasit-o acolo. Stapanul s-a intors acasa s.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )