Libnet.ro
UNICEF

11:01

Jandarmi din Arges, agresati de mai multi romi care se aflau la furat de lemne

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Jandarmi din Arges, agresati de mai multi romi care se aflau la furat de lemne

Doi jandarmi care faceau verificari in zona unei paduri din judetul Arges au fost agresati de mai multi romi care se aflau la furat de lemne, relateaza News. ro. Agresorii au vrut sa dea cu masina peste fortele de ordine, care au fost nevoite sa traga focuri de avertisment. continuă pe Ziarul Bursa

Arges: Doi jandarmi care faceau verificari in zona unei paduri, agresati de mai multi romi care se aflau la furat de lemne

Doi jandarmi care faceau verificari in zona unei paduri din judetul Arges au fost agresati de mai multi romi care se aflau la furat de lemne, relateaza News. ro. Agresorii au vrut sa dea cu masina peste fortele de ordine, care au fost nevoite sa traga focuri de avertisment.

Dezastrul din SANATATE aduce mai multi pacienti in spitalele private. Cum platesc romanii serviciile medicale gratuite DEGEABA

Romanii NU mai au incredere in spitalele de stat. Desi platesc contributii mari din salariu pentru asigurarea de sanatate, tot mai multe persoane aleg sa apeleze la spitalele private. Potrivit.

Zeci de credinciosi s-au BATUT pe pomana intr-o biserica din Arges (VIDEO)

Bataie pe pachetele primite pomana la o biserica din Arges. Zeci de credinciosi care s-au dus sa ia parte la sarbatoarea de Sfantul Ilie au inceput sa se imbranceasca si sa se calce.

A fost decretat PLANUL ROSU in Bihor: Un MORT si mai multi raniti in urma unei furtuni violente

Cod rosu de urgenta in Bihor. O furtuna a distrus un camping, in localitatea Bulz. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Crisana a anuntat, duminica seara, ca mai multi turisti au fost.

UPDATE/PLAN ROSU de urgenta in Bihor: Un MORT si mai multi raniti in urma unei furtuni violente

Cod rosu de urgenta in Bihor. O furtuna a distrus un camping, in localitatea Bulz. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Crisana a anuntat, duminica seara, ca mai multi turisti au fost.

Descoperire macabra intr-o padure din Valcea. Mai multi caini au fost ucisi si lasati in copaci

Scene de o cruzime greu de imaginat au fost descoperite intr-o padure din Valcea. Mai multi caini au fost gasiti morti intr-un copac. Descoperirea a fost facuta de un localnic care se.

Bataie pe pachetele primite pomana la o biserica din Arges - VIDEO

Zeci decredinciosi care au luat parte la sarbatoarea de Sfantul Ilie, la obisericadin Arges, au inceput sa se imbulzeasca pentru a primi pachetul cu mancare,.

Misterul simbolului pe care tot mai multi romani il au pe masini. Foarte putini stiu ce inseamna

Tot mai multe masini au pe spate ca emblema simbolul unui peste. Acesta este purtat ca un simbol religios. Desenul respectiv se numeste pestele lui Isus, fiind un acronim al grecescului.

Catalin Ivan incepe un proiect anti-Dragnea: Am hotarat cu mai multi colegi sa punem pe hartie propunerea noastra pentru PSD

Europarlamentarul Catalin Ivan a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre un proiect politic la care lucreaza. Acesta pare a fi un proiect anti-Dragnea, i.

Boala care omoara mai multi oameni decat cancerul

Oamenii trebuie sa constientizeze pericolul afectiunilor cardiovasculare, care reprezinta principala cauza de mortalitate in Romania, a doua fiind cancerul, a afirmat Rodica Tanasescu, presedintele So.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )