Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat din Braila a profitat de un copil de 12 ani, pe care l-a pacalit sa-l satisfaca sexual. Pedeapsa simbolica aplicata de judecatori

Adevărul Adevărul,
Un barbat din Braila a profitat de un copil de 12 ani, pe care l-a pacalit sa-l satisfaca sexual. Pedeapsa simbolica aplicata de judecatori

Un baiat de 12 ani a fost momit cu cativa lei si promisiunea ca va fi lasat sa se joace cu un telefon mobil pentru a-l masturba pe agresorul sexual. continuă pe Adevărul

Tineri acuzati ca au violat o fata de 10 ani din Braila, pusi in libertate Barbatii ar fi recunoscut violul la presiunea politistilor

Doi tineri de 20 si 30 de ani retinuti pentru ca ar fi violat acum doua luni, in cartierul brailean Vidin, o fata de 10 ani au fost eliberati de Judecatoria Braila, dupa ce, potrivit informatiilor obtinute de DEBRAILA. ro, se pare ca probele ADN arata ca nu ei ar fi vinovati. Acestia ar fi recunoscut violul, dupa ce ar fi fost batuti de oamenii legii.

Descoperirea care rastoarna toata ancheta in cazul fetitei de 10 ani care a fost violata pana la lesin. Principalii suspecti, pusi in libertate!

Doi barbati din Braila, acuzati ca au rapit o fetita de 10 ani, pe care au violat-o chiar si dupa ce a lesinat, au fost lasati in libertate.

Barbat din Vrancea, scos mort dintr-o fantana

Un barbat de 51 de ani a cazut intr-o fantana, in judetul Vrancea. Trei echipaje ISU au intervenit pentru scoaterea barbatului.

Accident infiorator pe Valea Oltului. Cine este Alexandra, tanara de 31 de ani care a murit in urma impactului

Un accident infriorator petrecut pe Valea Oltului s-a produs aseara, 26 ianuarie. Din pacate, Alexandra, in varsta de 31 de ani, s-a stins in urma impactului. Cine este tanara? Cine e Alexandra, tanara care a murit in accidentul de pe Valea Oltului? Alexandra Constantin si-a gasit sfarsitul in accidentul infiorator produs in urma cu o .

Decizia judecatorilor! Tineri acuzati ca au VIOLAT o fata de 10 ani din Braila, PUSI iN LIBERTATE

Cei doi tineri retinuti in urma cu doua luni sub suspiciunea ca ar fi violat o minora de 10 ani au fost pusi in libertate. Potrivit unor informatii obtinute de debraila. ro, Judecatoria Braila ar fi spus.

Un tanar din Braila a transmis live pe Facebook cum si-a incendiat masina

Un tanar in varsta de 24 de ani si-a incendiat masina pe o strada din orasul Braila si a transmis live pe Facebook intreaga scena, motivand ca s-a plictisit de autoturismul vechi, scrie Mediafax.

Un barbat din Neamt a incercat sa-i taie capul vecinului cu drujba. Victima a ajuns la spital cu rani grave

Vasile Porcescu, in varsta de 36 de ani, si-a atacat cu drujba pornita un vecin de 46 de ani, cu care nu se intelegea de la delimitarea unui teren.

Tanara de 19 ani, care sustinea ca a fost rapita de trei mascati, gasita acasa la iubit

O tanara in varsta de 19 ani din Pitesti, care pretindea ca a fost rapita de trei barbati mascati, a fost gasita de politisti la locuinta iubitului ei, in municipiul Craiova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )