Libnet.ro
UNICEF

05:00

Tineri acuzati ca au violat o fata de 10 ani din Braila, pusi in libertate Barbatii ar fi recunoscut violul la presiunea politistilor

Hotnews Hotnews,
 Tineri acuzati ca au violat o fata de 10 ani din Braila, pusi in libertate Barbatii ar fi recunoscut violul la presiunea politistilor

Doi tineri de 20 si 30 de ani retinuti pentru ca ar fi violat acum doua luni, in cartierul brailean Vidin, o fata de 10 ani au fost eliberati de Judecatoria Braila, dupa ce, potrivit informatiilor obtinute de DEBRAILA. ro, se pare ca probele ADN arata ca nu ei ar fi vinovati. Acestia ar fi recunoscut violul, dupa ce ar fi fost batuti de oamenii legii. continuă pe Hotnews

Decizia judecatorilor! Tineri acuzati ca au VIOLAT o fata de 10 ani din Braila, PUSI iN LIBERTATE

Cei doi tineri retinuti in urma cu doua luni sub suspiciunea ca ar fi violat o minora de 10 ani au fost pusi in libertate. Potrivit unor informatii obtinute de debraila. ro, Judecatoria Braila ar fi spus.

SOCUL ANULUI! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL NEASTEPTAT dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman! Au stabilit de COMUN ACORD!

Fostul premier al Romaniei, Petre Roman,si Silvia Chifiriuc sunt casatoriti de 10 ani, si au impreuna un baietel.

Descoperirea care rastoarna toata ancheta in cazul fetitei de 10 ani care a fost violata pana la lesin. Principalii suspecti, pusi in libertate!

Doi barbati din Braila, acuzati ca au rapit o fetita de 10 ani, pe care au violat-o chiar si dupa ce a lesinat, au fost lasati in libertate.

De ce au fost eliberati suspectii arestati pentru rapirea si violarea unei fetite de 10 ani la Braila. Desi au recunoscut faptele, testele ADN ii arata nevinovati

Parchetul de pe langa Judecatoria Braila a cerut revocarea arestarii preventive a celor doi suspecti dupa ce analizele ADN ar fi evidentiat ca urmele biologice de pe pantalonii victimei nu apartin acestora.

MINISTRUL FINANTELOR: Nu s-a facut un control financiar de 10 ani, este o coincidenta bizara

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca va face un control la Primaria Capitalei si la companiile din subordine, intrucat institutia nu a mai fost controlata de zece ani de zile. Ministrul afirma ca aceasta coincidenta este bizara, Primaria Bucuresti fiind condusa de 10 ani de catre PSD. Vrem sa stim daca banii au fost folositi in interesul romanilor sau au ajuns in buzunarele celor de la PSD, a spus Florin Citu.

Citu, la Digi 24: Primaria Capitalei nu a mai fost controlata de inspectorii fiscali de 10 ani

Primaria Capitalei nu a mai fost controlata de inspectorii fiscali de 10 ani, a declarat luni, la Digi 24, ministrul Finantelor Florin Citu, care a precizat ca i se pare ciudat ca o institutie care are bani pentru subventii in buget sa faca un imprumut pe 20 de ani pentru plata acestora, potrivit Mediafax.

Informatician la 10 ani. Micul artist care creeaza algoritmi pentru calculatoare si jocuri video

Alexandru Ciocan 10 ani), elev in clasa a IV-a la Scoala Gimnaziala Mihail Sadoveanu din Galati, este fascinat de calculatoare si programare. Cand avea doar cativa ani a inceput sa scrie algoritmi pentru calculatoare, de genul celor mici, de birou, care efectueaza insa operatii destul de complicate.

Andreea Balan, amintiri dureroase din copilarie. Ce a sacrificat artista pentru cariera, inca de la 10 ani

Cantareata traieste in prezent o foarte frumoasa poveste de dragoste cu George Burcea, fiind si tatal fetitelor ei, Ella si Clara. A existat, insa, o vreme, cand lucrurile nu erau tocmai roz pentru indragita artista. Andreea Balan facea marturisiri dureroase despre anii copilariei, amintindu-si cu greu ce a insemnat pentru ea succesul acumulat si de .

Gripa mai face o victima! Un barbat de 43 de ani din Sibiu a murit la spital

Un pacient de 43 de ani, internat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu cu gripa, a decedat in urma unui stop cardio-respirator, au anuntat luni, intr-un comunicat de presa, reprezentantii unitatii medicale.

Clericul siit Moqtada al-Sadr instiga la noi proteste in fata ambasadei SUA din Bagdad. Liderul populist cere retragerea trupelor americane de pe teritoriul Irakului

Clericul populist irakian Moqtada al-Sadr a indemnat la demonstratii in fata ambasadei SUA din Bagdad, dar si in alte orase, duminica, arata o declaratie a biroului sau de presa, potrivit Reuters. Nu este.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )