Libnet.ro
UNICEF

05:45

Un barbat din Bucuresti a violat un minor si l-a filmat in timpul ororilor, iar in scurt timp imaginile au ajuns pe internet. Cum a fost prins individul de DIICOT

Antena3 Antena3,
Un barbat din Bucuresti a violat un minor si l-a filmat in timpul ororilor, iar in scurt timp imaginile au ajuns pe internet. Cum a fost prins individul de DIICOT

Procurorii DIICOT - Structura Centrala au retinut un barbat pentru savarsirea infractiunilor de pornografie infantila, act sexual cu un minor, corupere sexuala a minorilor si santaj, suspectul urmand sa fie prezentat miercuri instantei cu propunere de arestare preventiva. continuă pe Antena3

Panica la bordul unui avion Ryanair care pleca din Bucuresti spre Londra. Ce s-a intamplat cu pasagerii

Panica mare la bordul unui avion Ryanair care a decolat de la Bucuresti si ar fi trebuit sa ajunga la Londra. Se pare ca aeronava s-a umplut de fum chiar in momentul decolarii, de indata ce s-a ridicat de la sol. UPDATE: Un pasager aflat la bordul aeronavei cuprinse de fum a povestit imediat dupa .

Premierul Republicii Moldova: Daca doresc, omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti Ion Chicu se referea la militarii rusi fara insemne, ce au invadat estul Ucrainei

Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti, daca doresc, a afirmat luni Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, facand referire la militarii rusi fara insemne, care au contribuit de.

LA FINALUL CELUI DE-AL TREILEA TRIMESTRU DIN 2019: CBRE: Stocul de birouri din Bucuresti a ajuns la 3,16 milioane de metri patrati

Stocul de spatii moderne de birouri din Bucuresti a ajuns la 3,16 milioane de metri patrati la finalul celui de-al treilea trimestru din 2019, in contextul unei populatii de 2,11 milioane de locuitori si al unei rate a somajului de 1,3%, potrivit raportului Romania Office Destinations, realizat de compania de consultanta imobiliara CBRE Romania.

Premierul R. Moldova, Ion Chicu: Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti daca vor

Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti, daca doresc, a afirmat luni, intr-un interviu la postul de radio Europa Libera, premierul Republicii Moldova, Ion Chicu. El a comentat astfel avertismentele unor experti in securitate de la Chisinau, potrivit carora constructia unui aeroport la Balti ar include o serie de riscuri pentru securitatea tarii, cum ar fi o invazie a omuletilor verzi militari rusi fara insemne - n. r. ), relateaza Deschide. md.

Primar la limita legii! Cum a fost prins la iesirea din Bucuresti?

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a fost prins circuland cu viteza excesiva la iesirea din Bucuresti.

Primarul Bacaului, prins circuland cu viteza si fara RCA la iesirea din Bucuresti

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a fost prins in trafic, la iesirea din Bucuresti, circuland cu viteza execesiva si fara RCA valabil, relateaza Mediafax. Edilul a recunoscut ca a gresit si a platit amenda.

Ministrul Mediului va solicita Institutului de Sanatate Publica un raport pentru a vedea cum afecteaza poluarea din Bucuresti sanatatea oamenilor

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a declarat, luni, ca va solicita Institutului de Sanatate Publica un raport pentru a vedea in ce masura calitatea aerului din Bucuresti afecteaza starea de sanatate a populatiei. Rapoarte asemanatoare vor fi cerute si primariilor din Iasi si Brasov.

Sfarsit tragic pentru un barbat din Prahova! A murit lovit de un autoturism in timp ce se plimba cu bicicleta

Un biciclist, fara vesta sau marcaje reflectorizante, in varsta de 67 de ani, din orasul Valenii de Munte, judetul Prahova, a decedat marti dupa ce a fost lovit de un autoturism pe DN 61, intre localitatile Letca Noua si Ghimpati.

Cele mai bune orase in care sa pleci din Bucuresti si sa traiesti mai bine

Bucuresti nu-i chiar cel mai primitor oras. Din fericire, sunt o multime de alternative. in acest top cu 150 de orase in care sa traiesti, Capitala e abia pe 134. Probabil nu e surprinzator.

Aceste cifre iti arata haosul si aglomeratia de la metroul din Bucuresti

Daca locuiesti in Bucuresti, n-ai cum sa nu observi haosul de la metrou, in special cel de la orele de varf. Pe baza datelor Metrorex, au venit si niste cifre oficiale in acest.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )