Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cele mai bune orase in care sa pleci din Bucuresti si sa traiesti mai bine

Playtech Playtech,
Cele mai bune orase in care sa pleci din Bucuresti si sa traiesti mai bine

Bucuresti nu-i chiar cel mai primitor oras. Din fericire, sunt o multime de alternative. in acest top cu 150 de orase in care sa traiesti, Capitala e abia pe 134. Probabil nu e surprinzator. continuă pe Playtech

Cele mai bune orase din lume pentru familii

Bucurestiul nu este un oras prietenos cu familiile, arata un studiu realizat de Movinga, o companie germana specializata in relocare. Capitala Romaniei se situeaza abia pe locul 134 dintr-un total de 150 de orase din toata lumea analizate in functie de cat de prietenoase sunt cu cei care au copii.

The Guardian: Baile Herculane, intre cele mai bune 10 destinatii de vacanta spa din estul Europei

BaileHerculane se numara printre cele mai bune zece destinatii de vacanta wellness si spa din estul Europei, potrivit unui articol publicat de The Guardian, care include in recomandarile sale locuri diverse unde sunt oferite tratamente de calitate, la preturi mult mai mici decat in Vest.

Panica la bordul unui avion Ryanair care pleca din Bucuresti spre Londra. Ce s-a intamplat cu pasagerii

Panica mare la bordul unui avion Ryanair care a decolat de la Bucuresti si ar fi trebuit sa ajunga la Londra. Se pare ca aeronava s-a umplut de fum chiar in momentul decolarii, de indata ce s-a ridicat de la sol. UPDATE: Un pasager aflat la bordul aeronavei cuprinse de fum a povestit imediat dupa .

Cele mai bune diete pentru 2020. Topul intocmit de 25 de specialisti in nutritie

Clasamentul celor mai bune diete recomandate in 2020 a fost intocmit de 25 de specialisti care au evaluat 35 de regimuri alimentare, in functie de usurinta cu care pot fi urmate, aportul nutritiv, cat sunt de sanatoase si eficienta in lupta cu kilogramele.

Cele mai poluate orase din Romania. Romania trebuie sa ia masuri urgente cu nivelul ridicat al poluarii

Anunt ingrijorator al ministrului Mediului. Alte 10 orase din Romania trebuie sa ia de urgenta masuri in legatura cu nivelul ridicat al poluarii. Altfel, riscam amenzi uriase din partea Uniunii Europene. Amenzile ar putea fi cuprinse intre 100. 000 si 400. 000 de euro pe zi.

Cele mai bune laptopuri ASUS Vivobook

Daca esti in cautarea celui mai bun laptop pe ASUS Vivobook care il poti cumpara cu bani putini, atunci esti in locul potrivit.

De ce este considerat dansul una din cele mai bune terapii de vindecare psihica

Facand parte odinioara din practicile traditionale de vindecare, dansul are numeroase beneficii asupra fizicului si psihicului.

Cele mai bune centrale pe lemne

Pentru alegerea unei centrale pe lemne buna va trebui sa urmaresti o multime de detalii tehnice impo.

Galatiul si Braila, printre cele mai poluate orase din Romania. Ce plan are Ministerul Mediului pentru a evita infringementul Comisiei Europene

Romania risca amenzi intre 100. 000 si 400. 000 de euro pana cand nu vor mai exista depasiri ale indicilor care privesc calitatea aerului in principalele orase din tara.

Cursuri suspendate din cauza gripei, in mai multe scoli si gradinite din Bucuresti. Elevii vor sta acasa trei zile

Cursurile din mai multe unitati scolare au fost suspendate, avand in vedere cazurile de gripa, potrivit unei informari a Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )