Libnet.ro
UNICEF

14:00

Un barbat din Bulgaria a ucis, in noaptea de Revelion, sase oameni

B1 B1,
Un barbat din Bulgaria a ucis, in noaptea de Revelion, sase oameni

Rosen Anghelov, un barbat din Bulgaria in varsta de 56 de ani, a omorat sase persoane in noaptea de Revelion, pentru prinderea lui fiind mobilizate politia si armata. Barbatul a fost gas. continuă pe B1

Barbat din Constanta, condamnat la inchisoare cu suspendare dupa ce a omorat un caine

Curtea de Apel Constanta a condamnat, marti, un barbat din judetul Tulcea la sase luni de inchisoare cu suspendare dupa ce acesta a ucis un caine cu o sabie artizanala in anul 2014, decizia.

Unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Bulgaria a fost asasinat in plina strada

Proprietarul uneia dintre cele mai mari companii de lactate din Bulgaria a fost impuscat mortal luni in plina zi in fata biroului firmei la Sofia, au anuntat doua surse familiare cu acest caz,.

Pedeapsa primita de un barbat din Constanta dupa ce a omorat un caine cu o sabie

Un barbat din Constanta a fost condamnat definitiv la sase luni de inchisoare cu suspendare, dupa ce a omorat un caine cu o sabie. Timp de sase luni, barbatul este obligat sa anunte schimbare.

Un barbat din Suceava si-a adus AMANTA acasa si i-a spus sotiei ca e o VERISOARA. Ce a urmat e demn de o TELENOVELA

Un barbat din Suceava a vrut sa o aduca in casa in care locuia cu sotia lui pe amanta, sustinand ca aceasta ar fi o verisoara. A urmat un scandal monstru, care a implicat inclusiv interventia.

Un barbat din Botosani i-a acuzat pe politisti ca i-au rapit amanta. Motivul intrece orice imaginatie

Un barbat din Botosani i-a acuzat pe politisti ca i-au rapit amanta, dupa ce sotia sa nu a vrut sa ii primeasca iubita in casa. Barbatul in varsta de 50 de ani si-a adus iubita ac.

Criminalul din Bulgaria, care a ucis sase persoane in noaptea de Revelion, s-a sinucis

Bulgarul care a omorat sase persoane si care era cautat de politie pentru crimele comise in noaptea de Revelion, s-a sinucis, a anuntat miercuri Parchetul. Criminalul se numea Rosen Anghelov.

Panica pe Aeroportul din Bulgaria. Toti pasagerii, evacuati dupa o alerta cu bomba

Panica pe Aeroportul International din Sofia, Bulgaria, dupa ce oficialitatile au anuntat o alerta cu bomba. Aeroportul a fost evacuat miercuri dupa-amiaza in urma acestei alerte. Evacuarea a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )