Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un barbat din Capitala, care a accidentat mortal o persoana care traversa regulamentar, a fost arestat preventiv

Adevărul Adevărul,
Un barbat din Capitala, care a accidentat mortal o persoana care traversa regulamentar, a fost arestat preventiv

Un barbat din Capitala, care vineri a accident mortal un barbat in varsta de 83 de ani care traversa pe trecerea de pietoni, a fost arestat preventiv. Decizia de sambata apartine magistratilor Judecatoriei Sectorului 1, insa nu este definitiva. continuă pe Adevărul

PSD a ales candidatii pentru primariile din Capitala

Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat PSD) decide, vineri, candidatii pentru alegerile locale din Capitala. Astfel, candidatul social-democratilor la Primaria Capitalei este Gabriela Firea, .

Clipe de groaza intr-un bloc din Capitala. Balconul unui apartament s-a prabusit

Panica intr-un bloc din Capitala. Balconul unui apartament de la etajul cinci, dintr-o cladire de pe bulevardul Decebal, s-a prabusit, in noaptea de joi.

Focuri de arma trase de politistii din Capitala, dupa ce un sofer minor a refuzat sa opreasca

Mai multe focuri de arma au fost trase, in noaptea de joi spre vineri, in Capitala, dupa ce un tanar de 16 ani care consumase droguri a refuzat sa opreasca, la semnalul politistilor.

Politist de la Sectia 13 din Capitala prins cu spaga, trimis in judecata

Un politist de la Sectia 13 din Capitala, care a fost prins primind 1. 000 de euro pentru interventii la functionari din Politia Romana in favoarea unui arestat si care ar fi ajutat un urmarit international, a fost trimis in judecata, anunta DNA.

Colaborarea PSD - ALDE pentru alegerile din Capitala, sub semnul intrebarii, cu o zi inainte de anuntarea candidatilor. Tariceanu neaga ca intelegerea a cazut/ Ce spune despre discutiile cu Ponta

PSD ar urma ca vineri sa isi stabileasca si sa anunte candidatii la alegerile locale la Primaria Capitalei si la primariile de sectoare, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National, insa, desi anuntasera ca merg impreuna cu ALDE, cele doua partide nu si-au impartit pana acum definitiv candidatii. In ultima perioada, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea au avut mai multe intalniri in care au discutat despre formula de colaborare in Bucuresti, iar presedintele Senatului a anuntat joi ca, in urma unor discutii purtate miercuri au stabilit ca cele doua partide sa mearga impreuna si sa sustina candidati comuni. Tot din declaratia de joi a lui Tariceanu reiese insa ca imparteala pe sectoare nu este definitiva si ca numele acestor candidati nu sunt stabilite.

Trafic restrictionat in Capitala. Care sunt arterele ce trebuie evitate

Traficul rutier a fost restrictionat pe mai multe artere din Bucuresti ca urmare a lucarilor la infrastructura. in uneele intersectii, circulatia este blocata din cauza semafoarelor defecte. Politia ii sfatuieste pe soferi sa evite zonele cu probleme.

Topul celor mai scumpe zone din Capitala si marile orase: unde sunt pretentiile vanzatorilor prea mari

Care sunt preturile solicitate pentru apartamentele noi si vechi scoase la vanzare in marile orase, conform unei analize a Imobiliare. ro. Doua centre regionale se situeaza peste media de 1. 000 de euro pe metru patrat Cluj-Napoca si Bucuresti), dar si.

Topul celor mai scumpe zone de locuit din Capitala si marile orase

Diferenta dintre cele mai scumpe si cele mai ieftine locuinte din Bucuresti este de peste 3 ori. Daca in zona Kiseleff-Aviatorilor pretul mediu este de 2. 739 de euro/mp, in Rahova media este de 824.

Cinci sortimente de apa, vandute in supermarketurile din Bucuresti, care te pot imbolnavi

Protectia Consumatorului a demarat la nivelul intregii tari o campanie de verificare a apei imbuteliate care este comercializata in magazine. in Bucurestiau fost prelevate 17.

Lovitura dura pentru presa din Romania. Care este cel mai citit ziar

Brosura retelei de magazineKauflandeste cea mai rasfoita publicatie tiparita din Romania, cu cifre de aproape zece ori mai mari decat cel mai citit ziar, potrivit ultimelor date ale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )