Libnet.ro
UNICEF

10:00

Barbat din Caras-Severin, acuzat ca si-a ucis copiii imediat dupa nastere si i-a ingropat sub o stanca

Hotnews Hotnews,
 Barbat din Caras-Severin, acuzat ca si-a ucis copiii imediat dupa nastere si i-a ingropat sub o stanca

Un barbat din Caras-Severin a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca a ucis doi copii pe care sotia sa i-a nascut in anii 2002 si 2015, trupurile bebelusilor fiind ingropate in acelasi loc, sub o stanca aflata la circa 200 metri de casa, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Barbat din Caras-Severin, acuzat ca si-a ucis copiii imediat dupa nastere

Un barbat din Caras-Severin a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca a ucis doi copii pe care sotia sa i-a nascut in anii 2002 si 2015, trupurile bebelusilor fiind ingropate in acelasi loc, sub o stanca aflata la circa 200 metri de casa, relateaza Agerpres.

Caz socant in Caras-Severin: Si-a ucis copiii imediat dupa nastere. Ce a facut cu trupurile i-a lasat fara cuvinte pe anchetatori

Un barbat din Caras-Severin a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca a ucis doi copii pe care sotia sa i-a nascut in anii 2002 si 2015, trupurile bebelusilor fiind ingropate.

Un barbat din Bulgaria a ucis, in noaptea de Revelion, sase oameni

Rosen Anghelov, un barbat din Bulgaria in varsta de 56 de ani, a omorat sase persoane in noaptea de Revelion, pentru prinderea lui fiind mobilizate politia si armata. Barbatul a fost gas.

Pedeapsa primita de un barbat din Constanta dupa ce a omorat un caine cu o sabie

Un barbat din Constanta a fost condamnat definitiv la sase luni de inchisoare cu suspendare, dupa ce a omorat un caine cu o sabie. Timp de sase luni, barbatul este obligat sa anunte schimbare.

TOTUL a iesit la iveala! Angelina Jolie are o noua RELATIE? Cine este NOUL barbat din viata vedetei...

Mai multe zvonuri au aparut in ultimele zile, potrivit carora Angelina Jolie are o noua relatie cu producatorul de film din Cambodgia, PraCh Ly. Angelina Jolie si PraCh Ly, in varsta de 38 de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )