Libnet.ro
UNICEF

08:45

Un barbat din Chisinau risca pana la 2 ani de inchisoare pentru alerta falsa cu bomba

Adevărul Adevărul,
Un barbat din Chisinau risca pana la 2 ani de inchisoare pentru alerta falsa cu bomba

Un barbat de 38 de ani, locuitor al capitalei, risca pana la doi ani de inchisoare pentru alerta falsa cu bomba. Acesta isi recunoaste vina si spune ca era beat cand a facut apelul la 112, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Un fost executor judecatoresc risca pana la 15 ani de inchisoare pentru delapidarea averii straine si abuz in serviciu

Oficiul Nord al Procuraturii Anticoruptie anunta despre finalizarea si expedierea in judecata a unui fost executor judecatoresc in circumscriptia Camerei Teritoriale Nord, invinuit pentru 12 episoade de depasire a atributiilor de serviciusi delapidarea averii straine.

Suedia: 10 ani de inchisoare pentru un rus care a incercat sa asasineze un critic al liderului cecen Ramzan Kadirov

Un barbat rus a fost condamnat la 10 ani de inchisoare in Suedia pentru tentativa de omor dupa ce a incercat sa ucida anul trecut un cunoscut blogger si critic al liderului cecen Ramzan Kadirov, relateaza Reuters.

Fosta sefa DIICOT Alina Bica ramane cu pedeapsa de 4 ani de inchisoare pentru favorizarea afaceristului Ovidiu Tender - Minuta ICCJ

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, ramane cu pedeapsa de 4 ani de inchisoare la care a fost condamnata, in lipsa, de instanta suprema. Mai exact, astazi judecatorii au respins recursul in casatie formulat de catre avocatii acesteia. Este vorba de o cale extraordinara de atac exercitata de Alina Bica, pe care aceasta a invocat-o ca motiv de a nu fi extradata in Romania.

Turcia. Un teleevanghelist a fost condamnat la peste 1.000 de ani de inchisoare pentru abuz sexual si spionaj

Teleevanghelistul Adnan Oktar a fost condamnat luni la peste 1. 075 de ani si trei luni de inchisoare, fiind gasit vinovat de abuz sexual asupra unor minori, spionaj si criminalitate organizata.

Horoscop 2021. Cel mai cuceritor barbat din zodiac. E si cel mai bun amant

Atatea zodii, atatea caractere si atitudini. Horoscopul are si un rege intr-ale cuceririlor, un el care are acel je ne sais qui, ce poate aprinde calcaiele tuturor femeilor care ii apar in cale. Horoscop 2021: cuceritorul zodiacului Don Juanul horoscopului este nativul zodiei Balanta. Se comporta frumos cu prezentele feminine care-i calca pragul vietii si .

injunghiat de sotie, un barbat din Constanta a inventat un jaf ca sa-si scape nevasta de inchisoare

O poveste incalcita a avut loc in judetul Constanta, acolo unde politia a fost chemata sa intervina dupa ce un barbat a fost injunghiat in spate. Ajunsi la locul faptei, agentii au gasit victima in agonie, acuzand un atac al unui talhar. Adevarul avea insa sa fie altul.

Fostul europarlamentar Marian Zlotea, condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare pentru coruptie, anunta ca a plecat din Romania

Marian Zlotea, fost europarlamentar PDL si fost presedinte al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti la 8 ani si jumatate de inchisoare, fiind acuzat ca a primit de la subalterni, firme si supermarketuri bani si produse alimentare pentru pomeni electorale. La cateva ore de la pronuntarea deciziei instantei, Zlotea a anuntat pe Facebook ca a plecat din Romania, stiind de aceasta inscenare de sentinta si ca a cerut statut de refugiat politic in alta tara.

Spania nu va permite intrarea calatorilor din Regatul Unit pana pe 2 februarie

Guvernul spaniol a anuntat ca va extinde cu inca doua saptamani restrictiile pentru calatorii care sosesc din Regatul Unit cu avionul si pe mare, din cauza incertitudinilor persistente cu privire la tulpina britanica a noului coronavirus, informeaza AFP.

Spania nu va permite intrarea calatorilor din Marea Britanie pana pe 2 februarie, in contextul raspandirii noii tulpini de coronavirus

Spania va mentine restrictiile pentru persoanele care ajung din Marea Britanie cu avionul si pe mare timp de doua saptamani, din cauza incertitudinilor legate de noua tulpina de COVID-19, informeaza AFP,.

Trilogia elitelor de facto din Romania (III) Motivele principale reale pentru care ponderea competentei si eticii este deficitara si ce e de facut

O tara nu poate tine pasul cu lumea fara sa aiba o pondere majoritara de oameni competenti si una larg majoritara de oameni integri in elitele de facto. Or, la noi, ponderea respectiva este clar insuficienta in ambele privinte. in plus, foarte multi romani nu doar ca nu percep ponderea respectiva ca fiind una rezonabila, dar o simt ca fiind mai slaba in prezent decat acum 30 de ani si pe fondul numeroaselor exemple de persoane cu lipsuri evidente in materie, dar cu functii importante).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )