Libnet.ro
UNICEF

08:15

Suedia: 10 ani de inchisoare pentru un rus care a incercat sa asasineze un critic al liderului cecen Ramzan Kadirov

Hotnews Hotnews,
 Suedia: 10 ani de inchisoare pentru un rus care a incercat sa asasineze un critic al liderului cecen Ramzan Kadirov

Un barbat rus a fost condamnat la 10 ani de inchisoare in Suedia pentru tentativa de omor dupa ce a incercat sa ucida anul trecut un cunoscut blogger si critic al liderului cecen Ramzan Kadirov, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Turcia. Un teleevanghelist a fost condamnat la peste 1.000 de ani de inchisoare pentru abuz sexual si spionaj

Teleevanghelistul Adnan Oktar a fost condamnat luni la peste 1. 075 de ani si trei luni de inchisoare, fiind gasit vinovat de abuz sexual asupra unor minori, spionaj si criminalitate organizata.

Bizarerii din Coreea de Nord: drogurile sunt cadouri de Revelion si au inchisoare pentru toata familia

Coreea de Nord continua sa ridice multe semne de intrebare. Lucrurile bizare nu se opresc la regim si la stilul de viata al oamenilor, ci se duc si spre obiceiurile marunte ale acestora. Lucruri bizare in Coreea de Nord Coreea de Nord devine din ce in ce mai izolata in timpul crizei sanitare care a .

Iuliana Tudor a dat lovitura dupa 10 ani de asteptare. A facut anuntul cel mare

Iuliana Tudor a avut an an plin de provocari, insa cu toate acestea a adus in dar si un film dedicat iei romanesti. Cum s-au desfasurat filmarile in vreme de pandemie, dar si detalii despre noul ei proiect, Port, Valoare si Splendoare, Iuliana Tudor a vorbit pentru clickpentru femei. ro. Iuliana Tudor a dat lovitura dupa .

Premiera la Romanii au talent. Ce se schimba si cand debuteaza noul sezon, nu s-a intamplat deloc in 10 ani

Telespectatorii Pro TV asteapta cu nerabdare sezonul cu numarul 11 Romanii au talent. Producatorii show-ului anunta surprize de zile mari, dar si o premiera, dupa 10 ani. Iata ce se schimba si cand debuteaza noile editii. Totul despre sezonul 11 Romanii au talent Andi Moisescu, Andra, Florin Calinescu si Alexandra Dinu sunt pregatiti pentru a .

15 costume albe pentru femeile care nu vor rochii de mireasa

Sunt multe femei care in ziua nuntii prefera tinutele elegante, dar practice, in detrimentul rochiilor spectaculoase, dar foarte incomode. Asadar, va prezentam 15 costume si deux-piece-uri albe pentru femeile care nu vor rochii de mireasa.

Este interzis pentru romanii care stau la bloc. Decizia uluitoare luata chiar acum la tribunal

Romanii care stau la bloc au parte de noi reguli inca de la inceputul noului an. Decizia luata de tribunal i-a socat pe unii dintre locatarii blocurilor. Care este noul anunt pe care trebuie sa-l stie toata lumea din aceasta categorie? Noua regula pentru romanii care locuiesc la bloc Noua decizie a tribunalului socheaza o .

Raed Arafat, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: Stam bine, dar e inca mult de facut Mesaj pentru cei care nu vor sa se vaccineze (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a primit, luni, prima doza din vaccinul anti-COVID-19. El s-a declarat multumit de modul in care s-a desfasurat pana acum campania de vaccinare,.

Avertisment meteo pentru turistii care vor sa viziteze Serbia: coduri rosu si portocaliu de ninsoare

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaz.

Grecia impune o perioada de carantina de sapte zile pentru cei care intra in tara cu avionul

Grecia a inasprit de vineri restrictiile impuse pentru intrarea in tara pe calea aerului, obligand toti calatorii care vin cu avionul sa se supuna unei perioade de carantina de sapte zile, relateaza EFE si Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )