Libnet.ro
UNICEF

05:00

Un barbat din Dambovita care posta amenintari pe Facebook, retinut de politisti

B1 B1,
Un barbat din Dambovita care posta amenintari pe Facebook, retinut de politisti

Un barbat, in varsta de 31 de ani, din Moreni, judetul Dambovita, a fost retinut de politisti pentru comiterea infractiunilor de amenintare si tulburarea ordinii si linistii publice, dupa. continuă pe B1

Politia a retinut un barbat care posta amenintari pe Facebook

Politistii din judetul Dambovita au retinut un barbat care posta mesaje amenintatoare pe Facebook, i.

Semnele din palme care iti arata ca ai cancer. Daca sunt prezente, trebuie sa mergi urgent la medic

Conform unor cercetatori britanici, primele semne de cancer in organism apar in palme. Asa ca e timpul sa ti le studiezi! Semnele din palme care iti arata ca ai cancer apar la nivelul pielii. Aceasta se modifica si.

Primesti colete din spatiul extracomunitar? Posta isi cere scuze pentru colete restante luni de zile si anunta ca a implementat o solutie care va reduce timpii de asteptare

Posta Romana a anuntat vineri ca, de la 1 ianuarie 2018, a introdus o aplicatie prin care scaneaza toate coletele venite din spatiul extracomunitar in Biroul de Schimb International BSI), ceea ce a redus timpii mari de asteptare. Anterior, toate datele care insoteau coletul expeditor, destinatar, adrese, valoare, continut si altele) erau introduse manual. Noua conducere a Postei afirma ca, in octombrie 2017 a gasit solduri colete) restante in acest birou inca din lunile de vara si ca in prezent intarzierile nu sunt anterioare lunii decembrie 2017, motive pentru care isi cere scuze.

Scandal la un spital din Dambovita. Medic, acuzat de agresiune. Ruda unui pacient a depus plangere

Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Dambovita a demarat cercetari, dupa ce un medic de la Spital.

Un medic din Dambovita ar fi agresat ruda unui pacient

Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Dambovita a demarat cercetari, dupa ce un medic de la Spitalul Pucioasa a fost acuzat ca ar fi agresat ruda unui pacient, in mediul virtual fiind postata o.

Faze tari:Un barbat din Canada a primit o amenda pentru parcare ilegala dupa ce politistii s-au lasat pacaliti de o masina din zapada;Cum arata fotografia facuta de un om care pretinde ca a calatorit 6000 de ani in viitor;Tipul asta foloseste albine ca s

Cum arata fotografia facuta de un om care pretinde ca a calatorit 6000 de ani in viitor. Calatorul in timp a declarat ca exista tehnologie secreta, si a marturisit ca a facut parte dintr-un program de recrutare, care l-ar fi trimis in timp. Mitsubishi va scoate anul viitor prima masina fara oglinzi care foloseste inteligenta artificiala pentru a naviga. Noul dispozitiv va fi mai performant- poate detecta obiecte aflate chiar si la 100 de metri departare si ultimele teste au aratat o crestere a preciziei de la 14% la 81%.

Faze tari:Un barbat din Campulung isi vinde casa pe 100.000 de Biblii;Cele mai mari mistere aviatice ale istoriei care inca nu si-au gasit raspunsul;Ce se intampla cand incerci sa te abtii din a stranuta

Pasager arestat pe aeroport pentru ca purta prea multe haine. Un pasager a fost arestat dupa ce s-a imbracat cu opt perechi de pantaloni si zece camasi incercand sa evite plata taxei de bagaj. NASA a descoperit o retea de tuneluri subterane ce ar putea contine gheata. Micile cratere din zona polului nord a Lunii ar putea contine apa. Craterele reprezinta zone de acces catre o retea de tuneluri uriasa formate de lava, in care astronautii s-ar putea adaposti.

Fost sef SPP face public nume de sefi din SRI care fac parte din statul paralel si se implica in justitie

Fostul director al Serviciului Roman de Protectie si Paza SPP), Dumitru Iliescu, a lansat un atac dur la adresa mai multor sefi din Serviciul Roman de Informatii SRI). Acesta sustine ca directorului.

Orasele din Romania care au cele mai mici preturi pentru locuinte

Prima pozitie in topul oraselor resedinta de judet cu cele mai mici preturi pe metrul patrat din Romania se claseaza Resita si Giurgiu Cele doua au o medie de 460 de euro pe metrul patrat.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2168 seconds )