Libnet.ro
UNICEF

22:15

Un barbat din Dambovita a fost gasit mort pe un camp, prezentand traumatisme provocate cel mai probabil prin injunghiere

B1 B1,
Un barbat din Dambovita a fost gasit mort pe un camp, prezentand traumatisme provocate cel mai probabil prin injunghiere

Un barbat in varsta de 27 de ani a fost gasit mort, marti, pe un camp din judetul Dambovita prezentand multiple traumatisme provocate cel mai probabil prin injunghiere, relateaza Mediafax. Reprezentantii Ins. continuă pe B1

Un cunoscut bancher olandez a fost gasit mort impreuna cu sotia si fiica sa

Bancherul olandez Jap Peter Schmittmann, fost sef al operatiunilor ABN Amro Olanda, a fost gasit mort impreuna cu sotia si fiica sa la locuinta din exclusivista localitate Laren. Din ancheta preliminara a.

John Pinette, actorul din Seinfeld si artistul de stand-up comedy, a fost gasit mort

John Pinette, un cunoscut actor american de stand-up comedy, care a aparut si in episodul final al serialului Seinfeld, a murit la varsta de 50 de ani, weekendul trecut, intr-un hotel din orasul Pittsburgh.

Barbat cu afectiuni psihice, gasit mort in raul Mures

Un barbat cu afectiuni psihice a fost gasit mort, duminica seara, in raul Mures, langa podul din localitatea mureseana Santioana. Acesta fusese dat disparut luna trecuta, relateaza EVZ. Echipele de.

Traficant de droguri, gasit mort, cu un picior sectionat si cu mai multe lovituri de cutit pe corp

Un tanar de 27 de ani din localitatea damboviteana Doicesti a fost gasit mort marti dimineata in apropierea casei sale, intr-o balta de sange, si cu un picior sectionat, dar si mai multe lovituri de cutit in zona gatului.

Un barbat cu afectiuni psihice, disparut in luna februarie, gasit mort in raul Mures

Un barbat cu afectiuni psihice disparut in luna februarie de la locuinta unui nepot, a fost gasit mort, duminica seara, in raul Mures, langa podul din localitatea mureseana Santioana.

Un cunoscutbancherolandez, gasit mort impreuna cu sotia si fiica sa

Bancherul olandez Jap Peter Schmittmann, fost sef al operatiunilor ABN Amro Olanda, a fost gasit mort impreuna cu sotia si fiica sa la locuinta din exclusivista localitate Laren, politia stabilind, preliminar, ca a fost vorba de o neintelegere in familie, potrivit Reuters.

Justin Timberlake, cel mai elegant barbat din lume! Iata topul!

Justin Timberlake a fost desemat de Fashion ONE TV cel mai elegant barbat din lume. Artistul ii ia locul lui David Beckham, cel care a detinut locul 1 anul trecut. Iata ce alti barbati celebri figureaza in clasament.

Barbat gasit mort intr-un tomberon din centrul orasului Turda

Politistii au gasit, luni, 7 aprilie, cadavrul unui barbat mort intr-un tomberon din spatele unui magazin din centrul orasului Turda. Ei au fost anuntati prin 112, iar pompierii din Turda care au mers la fata locului impreuna cu un echipaj Smurd sustin ca barbatul se afla in tomberon.

Jurnalist si activist nationalist din Ucraina, rapit, torturat si ucis

Un jurnalist si activist al partidului nationalist ucrainean Svoboda Libertate) a fost gasit mort, prezentand urme de tortura, la o zi dupa ce a fost rapit, a anuntat formatiunea duminica, informeaza.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )