Libnet.ro
UNICEF

21:15

Justin Timberlake, cel mai elegant barbat din lume! Iata topul!

ADPM ADPM,
Justin Timberlake, cel mai elegant barbat din lume! Iata topul!

Justin Timberlake a fost desemat de Fashion ONE TV cel mai elegant barbat din lume. Artistul ii ia locul lui David Beckham, cel care a detinut locul 1 anul trecut. Iata ce alti barbati celebri figureaza in clasament. continuă pe ADPM

Cum arata cel mai scump yacht din lume

Dupa mai bine de un an si jumatate de munca asidua, zilele acestea a fost finalizata constructia celui mai scump yacht din lume. Impresionantul vas valoreaza 32 de milioane de dolari, masoara aproape 50 de metri in lungime si ii apartine lui Eddie Jordan, cunoscut mogul Formula 1.

Cel mai tanar hacker din lume. Un copil de 5 ani a spart conturile utilizatorilor de X-Box

Un copil de numai 5 ani din Statele Unite a descoperit o modalitate prin care oricine poate accesa datele utilizatorilor de console pentru jocuri. Desi nu petrece foarte mult timp in fata ecranului, copilul a reusit.

Clujul vazut prin ochii unui expat canadian: cel mai bun oras din lume in care sa traiesti

Un canadian care traieste de trei ani in Cluj-Napoca, e indragostit de capitala Ardealului. El face o analiza pertinenta a orasului in doua postari pe blogul Expat in Romania. in una dintre ele, intitulata Este Clujul cel mai bun oras din lume in care sa traiesti?, face un top 10 al lucrurilor care-i plac, iar intr-o alta postare analizeaza cum s-a schimbat orasul si ce ar mai trebui schimbat.

Faze Tari: Cum a incercat o femeie de 117 kilograme sa atraga atentia barbatilor. S-a dezbracat pe strada; El e cel mai fericit barbat: canta la poponete; Scandal in Rusia: Angajatii unei fabrici au facut baie in laptele pentru consum

El e singurul barbat din lume care mananca pietre si caramizi: Sunt mai bune ca un pui fript. Un barbat din India este pe cale. Imagini incredibile in China: oamenii stau la coada pentru a respira aer curat, ambalat in pungi de plastic!Poluarea a atins cele mai.

Cea mai populara imagine din lume, desktop-ul lui Windows XP

Cea mai populara imagine din lume este cu siguranta cea de pe desktop-ul sistemului de operare Windows XP. Lansat in 2001, sistemul de operare avea peste 400 de milioane de copii in uz pana in 2006, si asta fara sa luam in calcul copiile piratate. Imaginati-va acum cate persoane au vazut acest desktop si de cate ori a fost vizionat in ultimii 13 ani. Este usor de presupus ca aceasta imagine a fost vizualizata de miliarde de ori, si daca [].

Cel mai vechi partid din Egipt sustine candidatura fostului sef al armatei la alegerile prezidentiale

Partidul nationalist Al-Wafd, cel mai vechi din Egipt, a anuntat ca va sprijini candidatura fostului sef al armatei, Abdul Fattah al-Sisi, la alegerile prezidentiale din luna mai, informeaza agentia EFE, citata.

Povestile Cupei Mondiale. Ronaldo devine cel mai bun marcator din istoria turneelor finale

La Cupa Mondiala din 2006, in optimile de finala, Ronaldo a deschis scorul pentru Brazilia in meciul cu Ghana. Nu a fost nici cel mai frumos, nici cel mai important gol inscris de atacantul brazilian, dar a fost, cu.

Romanca cu cel mai obraznic fund din showbiz! Afla aici cine este!

Nascuta in inima Olteniei, frumoasa Madalina Ghenea este una dintre cele mai celebre actrite din Romania la nivel international, bruneta.

FIFA a stabilit care este cel mai rapid fotbalist din lume. Cristiano Ronaldo e abia pe locul 4 in acest clasament

Lumea fotbalului era absolut convinsa ca portughezul Cristiano Ronaldo este cel mai rapid fotbalist al lumii, dar lucrurile nu stau deloc asa.

Cel mai MARE semn ca RUSIA este in declin economic. E campion in distrugerea valorii. RUSIA A ESUAT

Concernul rus de stat Gazprom avea in 2007, in plin boom al pietei materiilor prime, un obiectiv grandios: sa ajunga compania cu cea mai mare valoare din lume in sapte ani, dar a gafat cu doar 910 miliarde dolari,.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )