Libnet.ro
UNICEF

20:45

Un barbat din Dambovita a murit din cauza gripei; numarul deceselor a ajuns la 40

Adevărul Adevărul,
Un barbat din Dambovita a murit din cauza gripei; numarul deceselor a ajuns la 40

Un barbat de 51 de ani din Dambovita a murit din cauza gripei, numarul deceselor din sezonul 2019 2020 ajungand la 40. continuă pe Adevărul

Numarul deceselor provocate de coronavirus a depasit 1.700: Peste 71.000 de cazuri de infectare la nivel mondial

Numarul deceselor provocate de coronavirus a depasit 1. 700, in total, la nivel mondial fiind inregistrate peste 71. 000 de persoane infectate. Potrivit celor mai recente date oficiale, 105 persoane au murit .

Lista scolilor si gradinitelor inchise integral sau partial din cauza gripei. 2.233 de elevi sunt afectati

Aproximativ 50 de scoli si gradinite din toata tara au cursurile suspendate partial din cauza gripei, anunta Ministerul Educatiei si Cercetarii, 2. 233 de elevi fiind afectati din aceasta cauza.

Situatia scolilor si gradinitelor inchise marti in tara, din cauza gripei

Ministerul Educatiei a transmis marti situatia la nivel national, centralizata la nivel national, privind unitatile de invatamant inchise integralpartial din cauza gripei. Doua gradinite, din Iasi, respectiv Bucuresti, raman inchise integral.

Numarul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 1.669. 356 de cazuri de imbolnavire la bordul Diamond Princess, pe care se afla si romani

Numarul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 1. 669, conform CNN. La bordul navei de croaziera Diamond Princess, pe care se afla si romani, numarul imbolnavirilor este de 356. BBC relateaza ca autoritatile chineze au raportat a treia zi consecutiva de scadere a numarului de imbolnaviri.

Numarul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 1.669

Numarul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 1. 669, conform CNN.

Barbat din Iasi gasit spanzurat dupa ce a provocat un accident rutier. Rudele ii anuntasera disparitia cu o zi in urma

Un barbat din Iasi a fost gasit spanzurat intr-o hala, la scurt timp dupa ce a provocat un accident.

inca 98 de persoane au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor a ajuns la 1.873 Seful OMS: Se inregistreaza o scadere a numarului de cazuri

Autoritatile de sanatate din China au raportat ca 98 de persoane au murit din cauza coronavirusului, luni. Bilantul global al deceselor din cauza COVID-19 a ajuns la 1. 873, scrie CNN. Numarul de cazuri confirmate cu noul coronavirus, la nivel global, este acum 73. 243, potrivit Mediafax. Seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat, luni, la Geneva, ca potrivit ultimelor date, numarul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19 a inceput sa scada in China.

CORONAVIRUS: Directorul unui spital din Wuhan a murit din cauza infectiei. Bilantul deceselor

Directorul unui spital din Wuhan, considerat a fi epicentrul epidemiei de coronavirus din China, a murit marti din cauza infectiei cu temutul virus, informeaza Reuters. Potrivit presei din China, barbatul.

Situatia scolilor si gradinitelor din toata tara inchise miercuri din cauza gripei

Ministerul Educatiei a transmis miercuri situatia unitatilor de invatamant inchise integral sau partial in tara din cauza epidemiei de gripa. Peste 3. 800 de elevi sunt afectati de suspendarea cursurilor.

Directorul unui mare spital din Wuhan a murit din cauza coronavirusului

Directorul unui spital mare din Wuhan, Liu Zhiming, a murit marti din cauza infectiei cu coronavirus, a anuntat televiziunea de stat, citata de Reuters. Potrivit presei locale, Zhiming era unul dintre cei mai buni neurochirurgi din tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2077 seconds )