Libnet.ro
UNICEF

23:00

Un barbat din Dolj, retinut dupa ce si-a santajat cel mai bun prieten

Adevărul Adevărul,
Un barbat din Dolj, retinut dupa ce si-a santajat cel mai bun prieten

Ionut Mirtan, in varsta de 23 de ani, din comuna doljeana Plenita, a fost retinut pentru 24 de ore si este acuzat de santaj si distrugere. continuă pe Adevărul

Barbat din Vaslui, arestat dupa ce si-a violat fiica

Un barbat in varsta de 52 de ani din comuna vasluiana Deleni a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca si-a violat fiica in varsta de 11 ani, anunta Jurnalul National. Potrivit repreze.

Faze Tari: Un profesor britanic cu reputatie impecabila ducea o viata dubla. Cu ce se ocupa in timpul sau liber:Suntem socati cu totii; Platesc bani grei sa stea in celula cu criminalii; Un barbat din Malawi a construit un elicopter din materiale in valo

Are 73 de ani si e cea mai in varsta femeie bodybuilder. Se iubeste cu un barbat cu 20 de ani mai tanar Janice se pare ca traieste o a doua tinerete. Misterul Triunghiului Bermudelor, rezolvat? Ce spun oamenii de stiinta Cateva descoperiri recente ale unor cratere gigantice in Marea Barents nordul Europei).

Un supravietuitor al Holocaustului, cel mai batran barbat din lume

Un supravietuitor al Holocaustului care are 112 ani a fost declarat cel mai batran barbat de pe planeta.

Cartea Recordurilor: Cel mai batran barbat din lume este un supravietuitor al Holocaustului. Vezi cati ani are

Un supravietuitor al lagarului de exterminare Auschwitz, care are acum 112 ani, este considerat cel mai batran din lume, potrivit reprezentantilor de la Cartea Recordurilor, informeaza BBC News in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )