Libnet.ro
UNICEF

08:17

Un barbat din Drobeta Turnu Severin si-a injunghiat mortal mama

Adevărul Adevărul,
Un barbat din Drobeta Turnu Severin si-a injunghiat mortal mama

Un barbat in varsta de 52 de ani si-a injunghiat mortal mama in varsta de 76 de ani, din Drobeta Turnu Severin, crima fiind anuntata la numarul de urgente 112 de un nepot al victimei. continuă pe Adevărul

Situatie socanta in Drobeta Turnu Severin. Un barbat si-a injunghiat mortal mama. Politia cerceteaza la fata locului

Situatie socanta in Drobeta Turnu Severin. Un barbat in varsta de 52 de ani si-a injunghiat mortal mama in varsta de 76 de ani. Crima a fost anuntata la numarul de urgente 112 de un nepot al victimei.

Ansamblul folcloric Izvorasul a sarbatorit 50 de ani de la infiintare

Un eveniment extrem de emotionant a fost gazduit joi dupa-amiaza de Palatul Culturii Teodor Costescu din Drobeta-Turnu Severin. Fostii membrii ai celebrului Ansamblu folcloric Izvorasul, un brand al judetului Mehedinti, s-au reunit pentru a sarbatori impreuna 50 de ani de la infiintarea ansamblului.

Agenda incarcata la Palatul Culturii Teodor Costescu

Primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin, Marius Screciu, impreuna cu managerul Palatului Culturii Teodor Costescu, Sorin Vidan, au vorbit marti, 5 iunie, in cadrul unei conferinte de presa, despre agenda culturala din perioada urmatoare, care va fi una bogata, incarcata de evenimente.

Actorul Tyrone Fleming, vedeta YouTube, a fost injunghiat mortal in apartamentul sau din Bronx

Actorul Tyrone Fleming, vedeta YouTube, a fost injunghiat mortal in apartamentul sau din Bronx, potrivit The Hollywood Reporter.

Tragedie in lumea vedetelor! Actor, injunghiat mortal in apartamentul sau

Actorul Tyrone Fleming, vedeta YouTube, a fost injunghiat mortal in apartamentul sau din Bronx, potrivit The Hollywood Reporter. Autoritatile au transmis ca Fleming, cunoscut pentru farsele sale si.

Un barbat din Arges s-a sinucis dupa ce a pierdut o avere la jocurile de noroc

Un barbat din Arges s-a sinucis dupa ce a pierdut o avere la jocurile de noroc. Tanarul pierduse totul la ruleta si avea datorii foarte mari. Pentru ca nu mai avea cum sa dea banii inapoi celor care il.

Actor celebru pe YouTube, injunghiat mortal in apartamentul sau (VIDEO)

Tyrone Fleming, o vedeta a platformei Youtube, in varsta de 40 de ani, a fost gasita fara suflare chiar in propriul apartament, din Bronx, New York, dupa ce a fost injunghiata de mai multe ori in urma unei.

Un barbat din Botosani a fost retinut dupa ce si-a ars copiii cu tigara. Ce s-a intamplat cu minorii

Un barbat in varsta de 29 de ani a fost retinut de politistii din Botosani dupa ce si-a ars cu tigara cei doi copii ai sai, a anuntat, joi, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean, Ma.

Un barbat din Ploiesti a fost arestat dupa ce a agresat sexual mai multe femei pe strada

Un barbat de 30 de ani din Ploiesti a fost arestat dupa ce a agresat sexual mai multe femei pe strada. Barbatul a fost prins de politisti in timp ce se plimba si hartuia femeile. in fata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )