Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un barbat din Ploiesti a fost arestat dupa ce a agresat sexual mai multe femei pe strada

Antena3 Antena3,
Un barbat din Ploiesti a fost arestat dupa ce a agresat sexual mai multe femei pe strada

Un barbat de 30 de ani din Ploiesti a fost arestat dupa ce a agresat sexual mai multe femei pe strada. Barbatul a fost prins de politisti in timp ce se plimba si hartuia femeile. in fata. continuă pe Antena3

Un motociclist a fost arestat, dupa ce a lovit un politist si a patruns in Piata Sfatului din Brasov

Un motociclist din Bucuresti a fost arestat pentru 24 de ore de politistii brasoveni, dupa ce a intrat cu motorul printre pietoni si a lovit un agent al Politiei Locale, in Centrul Istoric. Politistul local,.

Brasov: Motociclist arestat, dupa ce a agresat un politist in Piata Sfatului

Un motociclist, in varsta de 38 de ani, a fost arestat preventiv de autoritati dupa ce a lovit un politist cu genunchiul in Piata Sfatului din Brasov. De asemenea, barbatul a intrat fara permisiune in.

Un motociclist care l-a agresat n Piata Sfatului pe politistul care voia sa l amendeze a fost arestat

Un barbat din Bucuresti care a intrat cu motocicleta in zona pietonala din Piata Sfatului din Brasov si l-a lovit cu piciorul pe politistul local aflat in timpul serviciului care l-a informat ca va fi sanctionat, a fost arestat pentru 30 de zile. El este cercetat pentru ultraj.

Un jandarm din Ploiesti a impresionat mapamondul cu o fotografie: A fost un semn ca poate persoana respectiva a fost aleasa (FOTO)

Un jandarm din Ploiesti a impresionat tot mapamondul cu o fotografie ce are in prim-plan o camasa traditionala de mire. Gabriel Dragos Parvu 28 de ani) a participat la un concurs organizat de UNESCO pe tema.

Un barbat din Arges s-a sinucis dupa ce a pierdut o avere la jocurile de noroc

Un barbat din Arges s-a sinucis dupa ce a pierdut o avere la jocurile de noroc. Tanarul pierduse totul la ruleta si avea datorii foarte mari. Pentru ca nu mai avea cum sa dea banii inapoi celor care il.

VIDEO Urmarire ca in filme in statul american Virginia: Un militar, arestat dupa ce a furat un vehicul blindat

Un soldat american a fost arestat dupa ce a furat un vehicul militar blindat si a fost urmarit de politie timp de doua ore, intr-un oras aglomerat, relateaza BBC News.

Ilie Carabulea, condamnat la 5 ani de inchisoare, a fost eliberat DUPA DOAR UN AN

Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost eliberat din inchosare dupa ce a executat un an din cei cinci la care fusese condamnat in dosarul ASF Carpatica. Decizia este definitiva si executorie. Ilie Carabulea,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )