Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un barbat din Galati a fost anuntat prin SMS ca este infectat cu noul coronavirus, desi nu a facut niciodata un test

Antena3 Antena3,
Un barbat din Galati a fost anuntat prin SMS ca este infectat cu noul coronavirus, desi nu a facut niciodata un test

Barbatul facuse cateva analize de sange si un exudat faringian la o clinica privata, unde sunt recoltate si probe pentru covid. De acolo ar fi plecat eroarea. in loc sa trimita mesajul unui pacient care era infectat, informarea a fost expediata, din greseala, altei persoane. continuă pe Antena3

DSP, eroare grava. O persoana care nici macar nu se testase, confundata cu alta, confirmata cu COVID-19 (VIDEO)

Un barbat din Galati a fost anuntat prin SMS ca este infectat cu SARS-COV-2, desi nu facuse niciodata testul. Razvan Postolache este romanul care a primit bizara instiintare pe telefonul mobil. Ela.

Micutzu, certat de un barbat din cauza mastii. Raspunsul sau a fost total surprinzator

Micutzu a intrat in gura fanilor critici! Celebrul comediant a fost dojenit de unul din urmaritorii sai din cauza mastii de protectie pe care o purta. Cum a raspuns vedeta la cele scrise de un internaut? Micutzu, discutie cu unul din fani din cauza mastii Pandemia de coronavirus a scos scepticismul si basmele din unii .

Un barbat din Iasi a fost condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare, dupa ce si-a santajat sexual vecina de bloc

Un barbat de 46 de ani din municipiul Iasi a fost incarcerat, la finele saptamanii trecute, dupa ce a fost gasit vinovat de santaj. Individul a primit 2 ani si 6 luni de inchisoare cu executare dupa ce, in.

Peste 4.000 de masini electrice au fost rezervate prin Rabla Plus

Peste 4. 000 de masini electrice au fost rezervate prin Rabla Plus, un program al carui buget s-a epuizat cu mult inainte de finalul anului si pentru care s-a aprobat o suplimentare de 60 milioane de lei, a declarat, miercuri, la conferinta From City to Smart City, Mircea Fechet, secretar de stat in Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor MMAP), noteaza Agerpres. Am avut in acest an in Rabla Plus cel mai mare buget din istoria programului, respectiv 140 de milioane de lei si care s-a epuizat mult inainte de a se termina anul. A fost cu siguranta anul masinilor electrice. Avem deja peste 4. 000 de masini rezervate in cadrul acestui program. Masini care vor ajunge sau au ajuns deja pe strazile Romaniei. Practic, a finantat cat s-au finantat in toti anii de la inceputul acestui program, a spus Fechet.

Un barbat cu COVID-19 a plecat la plimbare cu masina printr-o zona in carantina din Galati

Un barbat infectat cu coronavirus, din localitatea Ivesti, judetul Galati, a fost depistat de jandarmi in timp ce se plimba cu masina pe strazi, intr-o zona carantinata. Anchetatorii i-au deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

Un sofer beat din Galati a adormit la volan in timp ce era controlat de politisti

Caz uluitor petrecut la Galati. Un sofer mort de beat, oprit in trafic de politisti, a adormit in timp ce era testat de politisti. Un sofer mort de beat a fost depistat de Politia.

Calendarul alegerilor prezidentiale din SUA. Cand vom afla cine este noul lider al americanilor

Desi Donald Trumpsi-a declarat deja victoria la alegerile prezidentiale din SUA inainte ca numaratoarea voturilor sa se fi incheiat, acuzand totodata ca sondajele care il dau castigator pe Joe Biden.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )