Libnet.ro
UNICEF

17:15

Un barbat din Galati a murit din cauza gripei, primul deces din acest sezon de iarna

Hotnews Hotnews,
 Un barbat din Galati a murit din cauza gripei, primul deces din acest sezon de iarna

Primul deces din cauza gripei din acest sezon de iarna a avut loc in Galati, fiind vorba de un barbat de 53 de ani, transmite Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, raportarea fiind pentru ultima saptamana a anului trecut. continuă pe Hotnews

O femeie din Rascani a murit din cauza gripei

O femeie de 63 de ani, diagnosticata cu gripa de tip AH1N1), infectie respiratorie acuta bacteriana si pneumonie bilaterala, a decedat saptamana trecuta in raionul Rascani. Pacienta nu a fost vaccinata contra gripei. Acesta este al doilea caz de deces asociat gripei, dupa ce o femeie de 54 de ani a murit in municipiul Balti la mijlocul lunii decembrie, transmite IPN.

Primul deces provocat de virusul gripal din acest sezon: un barbat de 53 de ani din judetul Galati

Un barbat de 53 de ani din judetul Galati a murit din cauza gripei, fiind primul deces din acest sezon, in conditiile in care au fost confirmate 67 de cazuri de gripa. De asemenea, aproape 1,2 milioane de persoane au fost deja vaccinate antigripal cu vaccin distribuit de Ministerul Sanatatii, conform celor mai recente date.

Primul deces din cauza gripei din acest sezon. Alte 67 de cazuri de gripa au fost confirmate

Un barbat de 53 de ani din judetul Galati a murit din cauza gripei, fiind primul deces din acest sezon, in conditiile in care au fost confirmate 67 de cazuri de gripa pana acum. De asemenea, aproape.

Primul deces cauzat de gripa

O persoana a decedat din cauza gripei, de la inceputul sezonului rece pana pe 30 decembrie 2018 fiind confirmate 67 cazuri de gripa, informeaza Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, conform Agerpres.

Barbat din Vaslui, gasit mort in fata televizorului

Un barbat in varsta de 51 de ani din judetul Vaslui a fost gasit miercuri mort in casa. Politistii au inceput o ancheta, principala ipoteza fiind ca barbatul a murit din cauza frigului, in conditiile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )