Libnet.ro
UNICEF

14:45

Primul deces din cauza gripei din acest sezon. Alte 67 de cazuri de gripa au fost confirmate

Antena3 Antena3,
 Primul deces din cauza gripei din acest sezon. Alte 67 de cazuri de gripa au fost confirmate

Un barbat de 53 de ani din judetul Galati a murit din cauza gripei, fiind primul deces din acest sezon, in conditiile in care au fost confirmate 67 de cazuri de gripa pana acum. De asemenea, aproape. continuă pe Antena3

Un barbat din Galati a murit din cauza gripei, primul deces din acest sezon de iarna

Primul deces din cauza gripei din acest sezon de iarna a avut loc in Galati, fiind vorba de un barbat de 53 de ani, transmite Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, raportarea fiind pentru ultima saptamana a anului trecut.

Primul deces cauzat de gripa

O persoana a decedat din cauza gripei, de la inceputul sezonului rece pana pe 30 decembrie 2018 fiind confirmate 67 cazuri de gripa, informeaza Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, conform Agerpres.

Primul deces provocat de virusul gripal din acest sezon: un barbat de 53 de ani din judetul Galati

Un barbat de 53 de ani din judetul Galati a murit din cauza gripei, fiind primul deces din acest sezon, in conditiile in care au fost confirmate 67 de cazuri de gripa. De asemenea, aproape 1,2 milioane de persoane au fost deja vaccinate antigripal cu vaccin distribuit de Ministerul Sanatatii, conform celor mai recente date.

O femeie din Rascani a murit din cauza gripei

O femeie de 63 de ani, diagnosticata cu gripa de tip AH1N1), infectie respiratorie acuta bacteriana si pneumonie bilaterala, a decedat saptamana trecuta in raionul Rascani. Pacienta nu a fost vaccinata contra gripei. Acesta este al doilea caz de deces asociat gripei, dupa ce o femeie de 54 de ani a murit in municipiul Balti la mijlocul lunii decembrie, transmite IPN.

Olandeza Paulien van Deutekom, fosta campioana mondiala la patinaj viteza, a murit la 37 de ani din cauza unui cancer

Olandeza Paulien van Deutekom, fosta campioana mondiala la patinaj viteza, a murit, joi, la 37 de ani, din cauza unui cancer la plamani, anunta presa batava.

Olandeza Paulien van Deutekom, fosta campioana mondiala la patinaj viteza, a murit la 37 din cauza unui cancer

Olandeza Paulien van Deutekom, fosta campioana mondiala la patinaj viteza, a murit, joi, la 37 de ani, din cauza unui cancer la plamani, anunta presa batava. Ea fost diagnostiaca cu cancer in vara anului.

Gripa face prima victima din acest sezon: Un barbat de 53 de ani a murit la Galati

Primul deces din acest sezon din cauze gripei a fost confirmat de catre Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate. Este vorba de un.

Primul ministru din Cabinetul Dancila care reactioneaza dupa refuzul lui Iohannis de a numi ministrii la Transporturi si Dezvoltare: si continua misiunea de sabotaj a intereselor Romniei

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, sustine ca, prin refuzul de a-i numi pe Olguta Vasilescu si pe Mircea Draghici la Dezvoltare si la Transporturi, presedintele Klaus Iohannis isi continua misiunea de sabotaj a intereselor Romaniei. El mai spune ca Iohannis ca a fost ales de romani sa apere interesele Romaniei, si nu ale strainilor si trebuie sa inceteze acest joc periculos.

VIDEO Enes Kanter nu face deplasarea la Londra pentru un meci cu Washington Wizards: Nu merg din cauza acelui nebun, presedintele Turciei. Sunt sanse sa fiu ucis acolo

Baschetbalistul echipei New York Knicks, Enes Kanter, care l-a caracterizat pe presedintele turc Recep Tayyip Erdogan ca fiind Hitler-ul secolului nostru, a anuntat ca nu va fi alaturi de colegii sai la meciul din 17 ianuarie cu Washington Wizards, la Londra, deoarece se teme ca poate fi ucis in Anglia, informeaza LEquipe.

SUA: Trump anunta desfasurarea de trupe americane n Gabon din cauza tensiunilor din Republica Democrata Congo

Presedintele Donald Trump a declarat vineri ca militari americani au fost desfasurati in Gabon ca raspuns la posibilele demonstratii violente din Republica Democrata Congo, dupa alegerile prezidentiale de acolo, relateaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )