Libnet.ro
UNICEF

05:00

Barbat din Giurgiu, impuscat mortal in propria casa. Cine este criminalul care a ingrozit Romania

Playtech Playtech,
Barbat din Giurgiu, impuscat mortal in propria casa. Cine este criminalul care a ingrozit Romania

Tragedie imensa in Giurgiu, petrecuta in urma cu cateva ore in casa unei familii. Un barbat de 44 de ani a fost impuscat in cap de catre un tanar necunoscut, in varsta de 28 de ani. Crima a avut loc in cursul serii de marti, alerta fiind data chiar de sotia acestuia. Barbatul a cazut . continuă pe Playtech

Un barbat din Giurgiu a fost impuscat mortal in cap de catre un tanar de 28 de ani

Un barbat a fost impuscat mortal in cap, in propria casa din localitatea Gogosari, jud. Giurgiu. Incidentul nefericit a avut loc ca urmare a neglijentei unui tanar care a manevrat in mod eronat o arma de vanatoare.

Giurgiu: Barbat impuscat mortal de un braconier in propria gospodarie

Un barbat a fost impuscat in cap, marti,de un tanar care venea de la o vanatoare ilegala, in judetul Giurgiu. Victima se afla in gospodarie si a murit pe loc, iar sotia sa a alertat.

Un barbat din Botosani a murit dupa ce s-a tratat de Covid-19 acasa. Ce i-au descoperit medicii la analize

Incredibil dar adevarat. Un barbat din Botosani a murit dupa ce s-a tratat de Covid-19, singur, acasa. Ce i-au descoperit medicii dupa ce i-au facut analizele. Barbatul facuse o supradoza de la cel mai banal medicament. Un barbat din Botosani a murit dupa ce s-a tratat de Covid-19, singur, acasa Se intampla in judetul Botosani, .

SUA: Un copil de 12 ani a impuscat mortal un talhar care a intrat in casa bunicii lui si a tras cu arma in femeie

Un copil de 12 ani a tras cu arma in doi intrusi mascati care au intrat in jurul orei 1 noaptea in casa bunicii sale, informeaza politia din Goldsboro, Carolina de Nord, potrivit CNN.

Barbat din Saveni, mort dupa ce a luat o supradoza de paracetamol ca sa scape de COVID-19

Un barbat infectat cu COVID-19 din localitatea Saveni, judetul Botolani, a decedat dupa ce a refuzat sa ceara ajutorul medicilor si s-a tratat singur, cu supradoze de paracetamol. in cele din urma, la.

Un barbat din Botosani a murit dupa o supradoza de paracetamol El se trata singur acasa pentru COVID-19

Un barbat in varsta de 70 de ani din localitatea Draguseni, judetul Botosani, a decedat in urma unei supradoze de paracetamol, medicament pe care il lua pentru a se trata acasa de COVID-19, a declarat, miercuri, directorul Directiei de Sanatate Publica DSP), medicul Monica Adascalitei, citata de Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )