Libnet.ro
UNICEF

09:45

Un barbat din Gorj a vrut sa-si calce fosta iubita cu masina, insa ce a urmat intrece orice imaginatie. Dar nici macar asta nu l-a oprit!

Antena3 Antena3,
Un barbat din Gorj a vrut sa-si calce fosta iubita cu masina, insa ce a urmat intrece orice imaginatie. Dar nici macar asta nu l-a oprit!

Un tanar din Gorj, care isi urmarea fosta iubita de mai multe luni pentru a o calca cu masina, a fost spulberat de un tren. Desi a fost lovit de locomotiva, barbatul a scapat miraculos si a continuat sa. continuă pe Antena3

A vrut sa-si calce fosta iubita cu masina. Ce a patit un gorjean in clipa in care a uitat sa se uite in dreapta

Un tanar din Gorj, care isi urmarea fosta iubita de mai multe luni pentru a o calca cu masina, a fost spulberat de un tren. Desi a fost lovit de locomotiva, barbatul a scapat miraculos si a continuat sa o.

Acesta este tanarul din Ploiesti care si-a filmat iubita in timp ce o macelarea

Tanarul din Ploiesti care si-a filmat iubita in timp ce o bate, o umileste si o tortureaza se numeste Gabriel Robert si are 17 de ani. Vineri noapte, calaul minorei a fost incatusat de.

Ce a facut Ioan, romanul din Londra care si-a ucis iubita insarcinata, la scurt timp dupa crima

Un roman stabilit in Marea Britanie si-a injunghiat cu o foarfeca iubita insarcinata pe motiv ca nu isi dorea alt copil. La scurt timp dupa crima, barbatul si-a sunat fiica si i-a spus ca a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )