Libnet.ro
UNICEF

19:00

Acesta este tanarul din Ploiesti care si-a filmat iubita in timp ce o macelarea

Antena3 Antena3,
Acesta este tanarul din Ploiesti care si-a filmat iubita in timp ce o macelarea

Tanarul din Ploiesti care si-a filmat iubita in timp ce o bate, o umileste si o tortureaza se numeste Gabriel Robert si are 17 de ani. Vineri noapte, calaul minorei a fost incatusat de. continuă pe Antena3

Clipe cumplite pentru o adolescenta din Ploiesti. A fost batuta si umilita de iubitul sau. Barbatul a filmat toata scena groazei

Mai multe filmari socante au aparut pe retelele de socializare mai multe filmari socant in care o fata de 17 ani din Ploiesti este torturata si umilita de iubitul ei. Imaginile traumatizante au fost.

Cine este Florian Munteanu, romanul care joaca in filmul Creed II

Florian Munteanu este fericitul boxer care joaca in cel mai nou film a lui Sylvester Stallone alaturi de Michael B. Jordan. Creed II ruleaza deja in cinematografele din toata tara.

Ce au decis judecatorii in cazul tanarului care si-a schingiuit prietena. Barbatul s-a filmat in timp ce-i spargea pahare in cap tinerei

Robert Gabriel Berechet, tanarul de 20 de ani din Ploiesti care a filmat mai multe scene de o violenta extrema in timp ce-si maltrata prietena, a ajuns sambata, 1 decembrie, in fata instantei de judecata.

Catalina venise din Buzau la iubitul sau din Ploiesti. Avea sa traiasca cel mai urat cosmar din viata sa

O tanara, care azi a implinit 18 ani, a trecut prin chinuri groaznice. Totul s-a intamplat in apartamentul iubitului ei din Ploiesti. Fata se numeste Catalina. Este din Buzau si venise la Ploiesti, la.

Reportaj BBC. Presa straina scrie despre padurea rara din Romania care dispare, din cauza defrisarilor ilegale

In Romania se afla una dintre ultimele mari paduri de fagi din Europa. Este vorba despre parcul National Domogled Valea Cernei, care a ajuns si in presa internationala. Nu este cazul sa ne bucuram, pentru ca jurnalistii BBC au scris despre defrisarile.

Business report: Primul oras din Romnia care cumpara autobuze electrice cu bani europeni; Salariul minim, mai mare pentru cei cu facultate. Fabricile de diplome vor nflori si mai mult; Eurodeputati PPE: PSD vine cu propuneri antieuropene; UE nu va accept

Cum s-a stins lumina in cel mai mare parc al Galatiului, in ciuda investitiilor cu bani europeni. Salvarea temporara din bezna: Targul de Iarna. Pentru Gradina Publica a Galatiului toate planurile. Ce cumpara soferii din benzinarii, in afara de carburanti. Conform datelor furnizate de OMV Data Center, 58,5% dintre clienti au achizitionat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )