Libnet.ro
UNICEF

05:30

Un barbat din Iasi, cercetat de politisti dupa ce a inscenat ca a fost talharit in scara blocului

Antena3 Antena3,
Un barbat din Iasi, cercetat de politisti dupa ce a inscenat ca a fost talharit in scara blocului

Un barbat de 34 de ani e cercetat de politisti, dupa ce a inscenat ca a fost talharit intr-o scara de bloc din Iasi. Acesta si-a pus sotia sa sune la 112 pentru a spune ca un necunoscut l-a agresat si. continuă pe Antena3

Un barbat din Iasi si-a inscenat propria talharie, dupa ce a pierut banii familiei la PACANELE, dar a fost dat de gol de camera de supraveghere din scara blocului. MOMENTE DE CASCADORII RASULUI, VIRALE pe Internet

Titlul de cel mai prost hot ii revine unui barbat din Iasi. Tanarul si-a inscenat o talharie, speriat ca va fi certat de sotie pentru ca a pierdut banii la pacanele. Omul si-a aruncat portofelul gol pe jos, apoi.

Un barbat din Dambovita a murit dupa o PALMA: `L-a adus cu roaba acasa`

Scandal cu final tragic in Dambovita! Un barbat de 47 de ani a murit, dupa ce a fost lovit de doi localnici, cu care a avut o discutie aprinsa intr-un bar, potrivit stirileprotv. ro. in momentul altercatiei, .

Barbatul din Iasi a anuntat la politie ca a fost jefuit in scara blocului. Cand au vizionat camerele de supraveghere, oamenii legii au crezut ca nu vad bine. Doamne, ce le mai trece prin cap unora! (VIDEO)

Un barbat din Iasi a sunat la politie si a anuntat ca a fost jefuit in scara blocului. Dar ce a urmat intrece orice imaginatie. Mai pecis, oamenii legii au constatat ca blocul avea camere de.

Un tanar din Alexeni, cercetat penal dupa ce a intrat cu masina intr-un copac. Soferul era baut si nu avea permis

Un tanar care s-a urcat baut la volan si fara permis este cercetat penal de politisti, dupa ce a intrat cu masina intr-un copac. Accidentul s-a soldat cu ranirea unui adolescent, in varsta de 15 ani, pasager in masina.

A cunoscut un barbat din Bucuresti pe Facebook, dar in scurt timp avea sa traiasca cel mai urat cosmar al ei. Nu doresti nimanui asta!

Cunoscuse un barbat din Bucuresti pe Facebook, iar cei doi s-au intalnit in cele din urma. Au trait o poveste de iubire, insa dupa ceva timp, tanara a decis sa-l paraseasca. insa in scurt timp,.

Un barbat din Galati a fost la un pas sa ajunga de urgenta la spital. Ce a gasit intr-o conserva cu peste

Un barbat din Galati a gasit un cui intr-o conserva cu peste. Galateanul sustine ca a cumparat conservade la un magazin din localitatea Liesti, scrie libertatea. ro. Acesta va depune o plangere.

VIDEO Zeci de profesori au protestat in fata Universitatii Cuza din Iasi: Dependenta justitiei este sursa coruptiei

Cateva zeci de profesori de la mai multe facultati au protestat, joi, pe treptele Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, printre manifestanti fiind si colegi ai ministrului Justitiei, care au purtat pancarte cu mesajul Tudorel Toader, nu ne esti model. Manifestatia a avut loc in urma unui apel al cadrelor didactice universitare iesene, in care oamenii sunt chemati sa se implice in apararea statului de drept, a democratiei si a valorilor europene.

Protest anuntat pentru vineri in fata Universitatatii Cuza din Iasi. Profesorii fac apel la implicare: Are loc un asalt continuu asupra statului de drept

Un protest fara precedent este anuntat pentru astazi in fata Universitatatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. O petitie in sprijinul manifestatiei semnata de sase cunoscute cadre didactice a strans in final sute de adeziuni. De peste doi ani are loc un asalt continuu asupra statului de drept. in loc sa abandoneze un demers profund toxic, coalitia actuala de guvernare a trecut la modificarea brutala a legislatiei referitoare la combaterea coruptiei, spun semnatarii.

Protest anuntat pentru vineri in fata Universitatii Cuza din Iasi. Profesorii fac apel la implicare: Are loc un asalt continuu asupra statului de drept

Un protest fara precedent este anuntat pentru astazi in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. O petitie in sprijinul manifestatiei semnata de sase cunoscute cadre didactice a strans in final sute de adeziuni. De peste doi ani are loc un asalt continuu asupra statului de drept. in loc sa abandoneze un demers profund toxic, coalitia actuala de guvernare a trecut la modificarea brutala a legislatiei referitoare la combaterea coruptiei, spun semnatarii.

Scandal la un liceu din Iasi! Elevii cer schimbarea profesorului de istorie fiindca ii favorizeaza pe cei pe care ii pregateste

O parte din elevii unei clase de la un liceu renumit din Iasi cer ca profesorul lor de istorie, care le este si diriginte, sa fie inlocuit pentru ca favorizeaza anumiti elevi. Desi mai au doar cateva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )