Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Zeci de profesori au protestat in fata Universitatii Cuza din Iasi: Dependenta justitiei este sursa coruptiei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Zeci de profesori au protestat in fata Universitatii Cuza din Iasi: Dependenta justitiei este sursa coruptiei

Cateva zeci de profesori de la mai multe facultati au protestat, joi, pe treptele Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, printre manifestanti fiind si colegi ai ministrului Justitiei, care au purtat pancarte cu mesajul Tudorel Toader, nu ne esti model. Manifestatia a avut loc in urma unui apel al cadrelor didactice universitare iesene, in care oamenii sunt chemati sa se implice in apararea statului de drept, a democratiei si a valorilor europene. continuă pe Hotnews

Protest anuntat pentru vineri in fata Universitatii Cuza din Iasi. Profesorii fac apel la implicare: Are loc un asalt continuu asupra statului de drept

Un protest fara precedent este anuntat pentru astazi in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. O petitie in sprijinul manifestatiei semnata de sase cunoscute cadre didactice a strans in final sute de adeziuni. De peste doi ani are loc un asalt continuu asupra statului de drept. in loc sa abandoneze un demers profund toxic, coalitia actuala de guvernare a trecut la modificarea brutala a legislatiei referitoare la combaterea coruptiei, spun semnatarii.

Protest anuntat pentru vineri in fata Universitatatii Cuza din Iasi. Profesorii fac apel la implicare: Are loc un asalt continuu asupra statului de drept

Un protest fara precedent este anuntat pentru astazi in fata Universitatatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. O petitie in sprijinul manifestatiei semnata de sase cunoscute cadre didactice a strans in final sute de adeziuni. De peste doi ani are loc un asalt continuu asupra statului de drept. in loc sa abandoneze un demers profund toxic, coalitia actuala de guvernare a trecut la modificarea brutala a legislatiei referitoare la combaterea coruptiei, spun semnatarii.

VIDEO Zeci de profesori si studenti au protestat in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Nu vrem republica infractionala!

Zeci de academicieni ieseni au protestat joi, 14 martie, in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi UAIC). Acestia si-au exprimat dezacordul fata de abuzurile pe care le fac cei aflati la guvernare, sprijiniti de Tudorel Toader, ministrul Justitiei si actual rector suspendat al UAIC.

VIDEO Profesori si studenti au protestat in fata Universitatii din Iasi, unde Tudorel Toader este rector suspendat: Nu vrem republica infractionala

Zeci de membri ai comunitatii academice din Iasi au protestat joi, 14 martie, in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi UAIC). Acestia si-au exprimat dezacordul fata de abuzurile pe care le fac cei aflati la guvernare, sprijiniti de Tudorel Toader, ministrul Justitiei si actual rector suspendat al UAIC.

Academicienii din Iasi vor protesta in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza fata de modificarile legilor justitiei

Membrii comunitatii academice din Iasi, printre care si cateva zeci de profesori de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi UAIC), vor protesta joi, incepand cu ora 12. 00, in fata institutiei de invatamant superior fata de modificarile aduse in ultima perioada legilor justitiei.

Un barbat a amenintat ca isi da foc in fata unui tribunal din Timisoara

Un barbat de 67 de ani a incercat sa-si dea foc in fata Palatului Dicasterial din Timisoara, unde se afla instantele de judecata. Se pare ca acesta nu era multumit de un dosar care urmeaza sa fie c.

Liderul clanului mafiot Gambino, asasinat in fata locuintei sale din New York

Liderul clanului mafiot Gambino, Francesco 'Frank' Cali, a fost asasinat miercuri noapte in fata casei sale din New York, a informat Politia, scrie Agerpres, citand EFE. Familia Gambino este una din cele cinci care alcatuiesc mafia siciliana din New York, fiind considerata cea mai mare organizatie criminala din Statele Unite.

Liderul clanului mafiot Gambino, Francesco Frank Cali, asasinat in fata casei sale din New York

Liderul clanului mafiot Gambino, Francesco Frank Cali, a fost asasinat miercuri noaptea in fata casei sale din New York, a informat politia, citata de EFE. Cali, 53 de ani, a fost impuscat de sase ori ?.

Protest la Universitatea AI. Cuza din Iasi impotriva lui Toader, chiar rectorul suspendat al institutiei. Are loc un asalt continuu asupra statului de drept. Aceasta agresiune ameninta viitorul societatii noastre (VIDEO)

Zeci de profesori si studenti de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi protesteaza pe scarile universitatii impotriva ministrului Tudorel Toader, care e chiar rector suspendat al acestei.

Zeci de magistrati din Constanta au protestat fata de OUG 7

Aproximativ 40 de magistrati constanteni au protestat, luni, fata de modificarile aduse Legilor Justitiei prin OUG 7, acestia iesind, timp de jumatate de ora, in fata Judecatoriei din Constanta. La protestul magistratilor fata de OUG 7 au participat, pe langa procurori, si judecatori de la instante, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )