Libnet.ro
UNICEF

16:31

Un barbat din Iasi a murit de coronavirus. Bilantul deceselor la nivel national a ajuns la 23

Antena3 Antena3,
Un barbat din Iasi a murit de coronavirus. Bilantul deceselor la nivel national a ajuns la 23

Un nou deces provocat de coronavirus in Romania, mai exact in judetul Iasi. continuă pe Antena3

inca patru romani au murit de coronavirus: bilantul ajunge la 22. Un barbat a murit in ambulanta

Joi seara au fost confirmate inca patru decese in randul persoanelor infectate cu noul coronavirus, ducand bilantul total al victimelor in tara noastra la 22. Este vorba de trei barbati cu varstele de 56, 49 si 45 de ani, si o femeie de 70 de ani.

CORONAVIRUS |O noua zi neagra in Italia. 662 decese, in ultimele 24 de ore

O noua zi neagra in Italia. 662 persoane au murit in ultimele 24 de ore in Peninsula din cauza noului coronavirus, bilantul deceselor ajungand astfel la 8. Totodata, in ultimele 24 de ore au fost.

CORONAVIRUS |O alta zi neagra in Italia: Peste 680 decese, in ultimele 24 de ore

O noua zi neagra in Italia. 683 persoane au murit in ultimele 24 de ore in Peninsula din cauza noului coronavirus, bilantul deceselor ajungand astfel la 7. Totodata, in ultimele 24 de ore au fost.

CORONAVIRUS |Zi neagra in Italia: Peste 700 decese, in ultimele 24 de ore

O noua zi neagra in Italia. 743 persoane au murit in ultimele 24 de ore in Peninsula din cauza noului coronavirus, bilantul deceselor ajungand astfel la 6. Totodata, in ultimele 24 de ore au fost.

Bilantul deceselor provocate de coronavirus in Italia a ajuns la peste 6000. in prezent, sunt peste 50.400 de cazuri pozitive

Numarul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 6. 077 in Italia, fiind cu 601 decese mai mult decat duminica, dar in scadere fata de ultima raportare.

CORONAVIRUS |O noua zi neagra in Italia. 602 decese, in ultimele 24 de ore

O noua zi neagra in Italia. 602 persoane au murit in ultimele 24 de ore in Peninsula din cauza noului coronavirus, bilantul deceselor ajungand astfel la 6. Totodata, in ultimele 24 de ore au fost.

Un medic si o asistenta din Iasi, confirmati cu coronavirus

Un medic si o asistenta din Iasi au fost confirmati cu coronavirus.

Coronavirus pe plan mondial. Bilantul deceselor a ajuns la peste 17.000, iar cel al infectarilor la aproape 400.000

Coronavirusul face tot mai multe victime in lume pe zi ce trece, iar masurile luate in fiecare tara incep sa se inaspreasca. Bilantul la nivel global al celor infectati a ajuns la 395. Peste 17. 241 de persoane au murit, iar 103. 317 de pacienti au fost vindecati.

Alti 3 romani din strainatate au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor - 11

Alti 3 romani din strainatate, mai exact din Italia, Franta si Marea Britanie, au murit din cazuza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor de la inceputul epidemiei ajunge la 11, conform datelor transmise joi de Grupul de Comunicare Strategica.

VIDEO Protest la maternitatea din Iasi, dupa ce a fost adusa o pacienta suspecta de coronavirus. Cadrele medicale spun ca nu au echipamente de protectie

Medici si asistente de la Maternitatea Elena Doamna din Iasi au iesit in curtea spitalului miercuri dimineata, in semn de protest, dupa ce acolo a fost adusa o pacienta insarcinata si care este suspecta de coronavirus. Cadrele medicale spun ca nu au echipament de protectie, scrie Ziarul de Iasi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2017 seconds )