Libnet.ro
UNICEF

16:16

Un medic si o asistenta din Iasi, confirmati cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Un medic si o asistenta din Iasi, confirmati cu coronavirus

Un medic si o asistenta din Iasi au fost confirmati cu coronavirus. continuă pe Antena3

Panica printre medicii unei maternitati din Iasi. O gravida suspecta de coronavirus a fost dusa la maternitate pentru a naste. Nu avem echipamente

Cadrele medicale de la Maternitatea Elena Doamna din Iasi protestat ad-hoc in curtea unitatii medicale, dupa ce o gravida suspecta de coronavirus a fost adusa sa nasca.

VIDEO Protest la maternitatea din Iasi, dupa ce a fost adusa o pacienta suspecta de coronavirus. Cadrele medicale spun ca nu au echipamente de protectie

Medici si asistente de la Maternitatea Elena Doamna din Iasi au iesit in curtea spitalului miercuri dimineata, in semn de protest, dupa ce acolo a fost adusa o pacienta insarcinata si care este suspecta de coronavirus. Cadrele medicale spun ca nu au echipament de protectie, scrie Ziarul de Iasi.

O sectie intreaga de la Spitalul Spiridon din Iasi, blocata. Personalul medical si pacientii sunt suspecti de coronavirus

Conducerea Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi a anuntat ca un pacient a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Acesta a fost transferat la Clinica de Gastroenterologie de la Spitalul Judetean Suceava.

Un barbat din Iasi a murit de coronavirus. Bilantul deceselor la nivel national a ajuns la 23

Un nou deces provocat de coronavirus in Romania, mai exact in judetul Iasi.

Protest la o maternitate din Iasi, dupa ce cadrele medicale au aflat ca trebuie sa ingrijeasca o gravida suspecta de coronavirus

Protest la Maternitatea Elena Doamna din Iasi, dupa ce cadrele medicale au aflat ca trebuie sa ingrijeasca o gravida suspecta de coronavirus.

Cum supravietuiesc cafenelele din Iasi in timpul crizei Covid-19: Livreaza cafea pentru medici

Mai multe cafenele din Iasi primesc comenzi online si livreaza cafea, in fiecare zi, in perioada starii de urgenta pentru medici. Opt cafenele din Iasi, alaturi de un ONG au lansat luni proiectul Cafea pentru medici, o metoda prin care vor sa le multumeasca cadrelor medicale din capitala Moldovei pentru eforturile depuse in aceste zile, in criza de coronavirus, dar este si o metoda prin care cafenelele pot depasi aceasta perioada dificila din punct de vedere financiar.

O femeie care tocmai a nascut la o maternitate privata din Bucuresti, infectata cu coronavirus. Depistata la mai bine de o saptamana de la internare, DSP a refuzat testarea

O femeie care a nascut la o clinica privata a fost diagnosticata cu infectie cu coronavirus. Reprezentantii spitalului privat spun ca la internare, in 13 martie, pacienta nu avea simptome si a declarat in scris ca nu a calatorit in zone de risc, dar in timpul operatiei de cezariana ea a avut un puseu febril, apoi a recunoscut ca a intrat in contact cu o persoana intoarsa din Spania. Reprezentantii maternitatii mai arata ca au cerut DSP testarea pacientei, dar ca li s-a transmis ca nu se incadreaza in conditiile de testare. La o saptamana de la nastere, femeia a facut pneumonie, iar medicii au reluat discutiile cu DSP pentru testare.

Cine este, de fapt, Valentin Alexiu. Freddie Mercury din Iasi i-a uluit pe juratii Romanii au Talent

Valentin Alexiu a pasit vineri pe scena Romanii au Talent. Si-a asezat microfonul in aplauzele de incurajare ale publicului, apoi s-a lasat linistea si si-a facut loc uimirea, caci ieseanul l-a adus la PRO TV, spre surprinderea tuturor, pe Freddie Mercury, solistul trupei Queen. Cine este Valentin Alexiu, Freddie Mercury din Iasi, care i-a uluit .

Toate marile evenimente anulate din cauza pandemiei Coronavirus

Pandemia de Coronavius a dus la amanarea sau anularea unor evenimente importante, fie ca este vorba despre festivaluri, gale de premiere sau competitii sportive. Iata aici lista completa! .

Coronavirus in Romania: O luna de la primul caz. Cum a evoluat pe zile epidemia si cand s-a inregistrat o explozie de imbolnaviri. Infografic

In urma cu o luna, pe 26 februarie, Romania raporta primul caz de coronavirus, un tanar din Gorj, contact al italianului confirmat pozitiv dupa ce s-a reintors in tara natala. incet-incet, epidemia s-a extins, multe dintre cazuri avand legatura cu cetateni romani care au calatorit in strainatate. Primele decese au fost confirmate pe 22 martie, la aproape o luna de la prima imbolnavire raportata. Ziua cu cele mai multe imbolnaviri consemnate de autoritati a fost 24 martie, 186 de noi cazuri fata de ziua precedenta. 55 Un nou deces anuntat: un barbat de 75 de ani din judetul Iasi. Bilantul deceselor a ajuns la 2321. 21 Al doilea jandarm din Bucuresti confirmat cu Covid-1921. 06 Un medic si o asistenta din Iasi, confirmati cu coronavirus Asistenta ar fi luat virusul de la un pacient din Suceava20. 43 Cazul barbatului de 49 de ani decedat in Timisoara: De doua ori diagnosticat cu pneumonie, de doua ori neinternat Infectia COVID-19, confirmata in ziua mortii20. 01 inca 4 decese in Romania din cauza coronavirusului. Bilantul: 22 Printre pacienti, un barbat de 45 de ani mort in ambulanta Un alt barbat a mers de doua ori la spital16. 01 Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii: in Bucuresti vor fi testati pentru inceput 10. 000 de oameni 15. 35 153 de cadre medicale din spitalele din Romania, infectate cu coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2151 seconds )