Libnet.ro
UNICEF

20:15

Un barbat din Iasi a murit, dupa ce a mancat o conserva si a fost diagnosticat cu botulism. Ce explicatii au medicii

Playtech Playtech,
Un barbat din Iasi a murit, dupa ce a mancat o conserva si a fost diagnosticat cu botulism. Ce explicatii au medicii

Barbatul din Iasi care in urma cu zece zile a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase si diagnosticat cu botulism a murit. in urma cu doar cateva zile, in unitatea spitaliceasca a mai fost internata o pacienta care prezenta o forma usoara a bolii. Ambii pacienti mancasera conserva de peste facuta in casa. continuă pe Playtech

Tragedie pentru un barbat din Iasi: Si-a gasit sfarsitul dupa ce a mancat o conserva de peste

Un barbat in varsta de 68 de ani a murit la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, dupa ce a fost diagnosticat cu toxina botulinica la scurt timp dupa ce a mancat conserva de peste preparata in.

DOAMNE, DUMNEZEULE! A MURIT dupa ce a mancat o conserva de peste! E panica in Romania

Tragedie in Iasi! Un barbat in varsta de 68 de ani si-a gasit sfarsitul dupa ce a fost diagnosticat cu toxina botulinica la scurt timp dupa ce a mancat conserva de peste preparata in.

Un barbat din Vaslui care dormea pe o strada a murit, dupa ce o tanara a dat peste el cu masina

Un barbat din Vaslui care dormea pe o strada a murit, dupa ce o tanara a dat peste el cu masina. in urma alcoolului si a oboselii, barbatul a ales sa doarma pe un drum judetean, iar o tanara l-a.

Spartan deschide al doilea restaurant din Iasi

Lantul de restaurante de tip fast-food Spartan continua sa se extinda in marile orase din Romania si deschide o noua unitate in Iasi, dupa o investitie de aproximativ 105. 000 de euro. Cel de-al doilea restaurant Spartan din Iasi va fi situat in Complexul comercial eGros, unul dintre cele mai mari din regiune, iar cu prilejul deschiderii sale oficiale, care va avea loc pe 30 noiembrie, va fi inaugurata si zona de food court din eGros. Odata cu noua deschidere, numarul de persoane angajate in restaurantele Spartan situate in toata tara ajunge la 900,se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

CARNAGIU la Balul Bobocilor studentilor de la Facultatea de Drept din Iasi. De la ce a pornit scandalul

Balul Bobocilor a fost un calvar pentru un tanar student la Facultatea de Drept din Iasi. Studentul a fost batut si injunghiat in noaptea de joi spre vineri de alti colegi, chiar in clubul unde s-a.

Student la Facultatea de Drept din Iasi, batut si injunghiat in timpul Balului Bobocilor. De la ce ar fi pornit scandalul

Un tanar de 22 de ani, student la Facultatea de Drept din Iasi, a fost batut si injunghiat in noaptea de joi spre vineri, in timpul Balului Bobocilor, desfasurat la un club din municipiu.

Un muncitor care lucra la un bloc din Otopeni a murit, dupa ce a cazut de pe o schela

Un muncitor a murit, luni, dupa ce a cazut de la o inaltime de zece metri in timp ce lucra la constructia unui bloc din orasul Otopeni. Politistii din Otopeni s-au deplasat la fata locului in vederea ef.

Cum arata actorii din Melrose Place dupa 20 de ani?

Au trecut deja 20 de ani de la terminarea serialului fenomen Melrose Place, care a facut furori intre anii 1002 si 1999. Iata cum arata indragitii actori in prezent! .

Gest socant facut de un politist din Iasi aflat in timpul liber

Conducerea Inspectoratului Judetean de Politie Iasi a demarat o ancheta interna dupa ce un politist aflat in timpul liber s-a batut cu un batran in curtea unui bloc. Ancheta a fost demarata dupa ce in s.

Directia de Sanatate, despre cazul COPILULUI MORT la Pascani, dupa ce a fost diagnosticat cu VARICELA: A fost incalcat un ordin al Ministrului Sanatatii

Apar primele concluzii in cazul copilului de 7 ani mort la Pascani, dupa ce a fost diagnosticat cu varicela. Directorul DSP Iasi sustine ca nu a fost respectat un ordin al Ministerului Sanatatii, care.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )