Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tragedie pentru un barbat din Iasi: Si-a gasit sfarsitul dupa ce a mancat o conserva de peste

Antena3 Antena3,
Tragedie pentru un barbat din Iasi: Si-a gasit sfarsitul dupa ce a mancat o conserva de peste

Un barbat in varsta de 68 de ani a murit la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, dupa ce a fost diagnosticat cu toxina botulinica la scurt timp dupa ce a mancat conserva de peste preparata in. continuă pe Antena3

Un barbat din Iasi a murit, dupa ce a mancat o conserva si a fost diagnosticat cu botulism. Ce explicatii au medicii

Barbatul din Iasi care in urma cu zece zile a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase si diagnosticat cu botulism a murit. in urma cu doar cateva zile, in unitatea spitaliceasca a mai fost internata o pacienta care prezenta o forma usoara a bolii. Ambii pacienti mancasera conserva de peste facuta in casa.

CARNAGIU la Balul Bobocilor studentilor de la Facultatea de Drept din Iasi. De la ce a pornit scandalul

Balul Bobocilor a fost un calvar pentru un tanar student la Facultatea de Drept din Iasi. Studentul a fost batut si injunghiat in noaptea de joi spre vineri de alti colegi, chiar in clubul unde s-a.

Spartan deschide al doilea restaurant din Iasi

Lantul de restaurante de tip fast-food Spartan continua sa se extinda in marile orase din Romania si deschide o noua unitate in Iasi, dupa o investitie de aproximativ 105. 000 de euro. Cel de-al doilea restaurant Spartan din Iasi va fi situat in Complexul comercial eGros, unul dintre cele mai mari din regiune, iar cu prilejul deschiderii sale oficiale, care va avea loc pe 30 noiembrie, va fi inaugurata si zona de food court din eGros. Odata cu noua deschidere, numarul de persoane angajate in restaurantele Spartan situate in toata tara ajunge la 900,se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Student la Facultatea de Drept din Iasi, batut si injunghiat in timpul Balului Bobocilor. De la ce ar fi pornit scandalul

Un tanar de 22 de ani, student la Facultatea de Drept din Iasi, a fost batut si injunghiat in noaptea de joi spre vineri, in timpul Balului Bobocilor, desfasurat la un club din municipiu.

Un barbat din Vaslui care dormea pe o strada a murit, dupa ce o tanara a dat peste el cu masina

Un barbat din Vaslui care dormea pe o strada a murit, dupa ce o tanara a dat peste el cu masina. in urma alcoolului si a oboselii, barbatul a ales sa doarma pe un drum judetean, iar o tanara l-a.

Autoritatile pentru concurenta din UE investigheaza Google pentru modul in care colecteaza datele

Autoritatile pentru concurenta din Uniunea Europeana investigheaza modul in care Google colecteaza datele clientior sai, ceea ce sugereaza ca operatorul celui mai popular motor de cautare pe internet din lume ramane in atentia Comisiei Europene in pofida amenzilor uriase pe care le-a aplicat companiei americane.

Situatie dramatica pentru bolnavii din spitalele Capitalei! Ce au ajuns sa faca dupa ce au ramas fara apa calda si caldura

Suntem in anul 2019, dar asta nu se simte in toate cartierele din Bucuresti. Avariile aparute in sistemul de termoficare au facut ca locuitorii din mai multe zone sa stea zile intregi fara apa si caldura, pe un frig cumplit. Mai grav este ca situatia s-a regasit si in cateva spitale din Capitala, unde bolnavii .

Gest socant facut de un politist din Iasi aflat in timpul liber

Conducerea Inspectoratului Judetean de Politie Iasi a demarat o ancheta interna dupa ce un politist aflat in timpul liber s-a batut cu un batran in curtea unui bloc. Ancheta a fost demarata dupa ce in s.

Barbat din judetul Caras-Severin, impuscat la vanatoare! Victima a fost transportata la spital

Un barbat care participa la o partida de vanatoare pe raza comunei Ramna Caras-Severin) a fost impuscat accidental, sambata dupa-amiaza, fiind atins de un glont care a ricosat. in jurul orei 15,10, Po.

Caz socant intr-o gradinita din Iasi: Educatoarea a incercat sa se sinucida in mijlocul copiilor

Un incident de o gravitate extrema a avut loc zilele trecute la aceeasi Gradinita cu Program Prelungit nr. O educatoare in varsta de 29 de ani a incercat sa isi ia zilele, din cauza presiunilor la care a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )