Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sapte oameni au murit dupa ce au baut dezinfectant de maini in timpul unei petreceri

B1 B1,
Sapte oameni au murit dupa ce au baut dezinfectant de maini in timpul unei petreceri

Sapte rusi au murit, iar alti doi sunt in coma, dupa ce au baut dezinfectant de maini, dupa ce au ramas fara bauturi alcoolice,in timpul unuei petreceri. Petrecerea fatala a avut loc joi,. continuă pe B1

Sapte persoane au murit in Rusia dupa ce au baut dezinfectant pentru maini

Sapte persoane ramase fara bautura la o petrecere au murit in Rusia dupa ce au baut dezinfectant pentru maini, relateaza Mediafax.

Sapte oameni au murit dupa au baut dezinfectant pentru ca au ramas fara bautura la o petrecere, in Rusia

Sapte persoane ramase fara bautura la o petrecere au murit in Rusia dupa ce au baut dezinfectant pentru maini. De altfel, alte doua persoane se afla in coma.

Petrecere cu final tragicintr-un sat din Rusia.Sapte oameni au murit si doi sunt in coma dupa ce au ramas fara bautura

O petrecere care a avut loc vineri intr-un sat din Rusia s-a soldat cu sapte morti. Ramasi fara bautura, tinerii din Tomtor, un sat de langa Iakutk, s-au gandit sa improvizeze asa ca au baut alcool sanitar.

Un politist local de 48 de ani implicat in verificarea persoanelor aflate carantina a murit dupa ce s-a infectat cu coronavirus, la Buzau

Un politist local de 48 de ani din Buzau, care avea sarcina de a-i verifica pe cei aflati in izolare sau in carantina la domiciliu, a murit, vineri dimineata, la aproximativ o saptamana de la momentul la care a fost diagnosticat cu COVID 19. El era spitalizat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )