Libnet.ro
UNICEF

11:46

Un barbat din Iasi a ucis-o pe iubita lui apoi s-a culcat langa ea. Detalii cutremuratoare despre crima

Playtech Playtech,
Un barbat din Iasi a ucis-o pe iubita lui apoi s-a culcat langa ea. Detalii cutremuratoare despre crima

Caz cutremurator in Iasi! Scene surprinse dintr-un film de groaza s-au petrecut la Iasi, unde o femeie a fost ucisa cu brutalitate chiar de catre iubitul sau. Cum s-a ajuns la acest lucru? Un barbat si-a ucis cu sange rece iubita inainte de culcare, dupa care acesta s-a asezat in pat, inapoi langa ea. Ucigasul . continuă pe Playtech

Mare atentie, in postul Craciunului! Motivul pentru care un barbat din Iasi a ajuns in coma la spital

Medicii avertizeaza populatia sa aiba mare grija ce consuma in postul Craciunului. O atentie deosebita trebuie acordata carnii de peste si produselor din peste, care daca nu sunt gatite cum trebuie pot fi fatale pentru cei care le consuma. Un barbat din Iasi a ajuns in coma la spital dupa ce a mancat o conserva .

Un barbat din Iasi este in coma dupa ce a mancat o conserva de peste: Am avut cazuri si de la zacusca, am avut cazuri si de la carnati!

Un barbat din Iasi a ajuns in stare grava la spital si acum este in coma dupa ce a mancat o conserva de carne preparata in casa. Carnea de peste tinuta in conditii improprii a favorizat aparitia unei.

Barbat din Iasi, in coma cu botulism dupa ce a mancat o conserva de peste facuta in casa

Un barbat din Iasi este internat la Spitalul de Boli Infectioase, fiind diagnosticat cu botulism, dupa ce a mancat o conserva de peste preparata in casa. Acesta este in coma, internat in sectia de Anestezie Terapie Intensiva, transmite Mediafax.

Incident incredibil. Barbat batut de o alegatoare, intr-o sectie de votare din Iasi

Incident incredibil la sectia 149 din Iasi din cartierul Tatarasi. Loctiitorul sectiei de votare deschise la Scoala Gimnaziala Ionel Teodoreanua fost batut de o.

A facut accident dupa ce a urcat baut la volan, dar ce a urmat ar lasa masca pe oricine! Ce le-a cerut politistilor un tanar din Iasi

Scene socante, in judetul Iasi, dupa ce un tanar de 28 de ani a facut accident, pentru ca se urcase la volan cand era beat. Reactia acestuia dupa ce a fost prins de Politie a fost una de-a dreptul ireala, soferul iresponsabil fiind depistat cu o alcoolemie uriasa. Ofiterii de la Rutiera care s-au vazut .

Barbatul din Iasi a mancat o conserva din camara, iar in scurt timp i s-a facut rau. A ajuns de urgenta la spital. Mare atentie, un adevarat pericol!

Barbatul din Iasi a mancat o conserva din camara, iar in scurt timp i s-a facut rau. A ajuns de urgenta la spital, iar medicii s-au aratat extrem de ingrijorati. Moldoveanul a ajuns la Spitalul de.

Studenta din Iasi voia cu orice pret sa-si vada visul implinit, asa ca nu a mai tinut cont de nimic. L-a contactat pe Viorel si i-a cerut ajutorul. Barbatul insa avea alte pofte mult mai mari si i-a solicitat ceva greu de acceptat

Isi dorea sa primeasca un post de cadru didactic titular la o unitate de invatamant din municipiul Iasi, imediat dupa terminarea facultatii, asa ca studenta a apelat la Viorel Dumitru, care i-a promis ca.

Sfarsit cumplit pentru un barbat din Caras-Severin. A incercat sa se urce intr-un tractor aflat in mers si a fost strivit sub roata acestuia

Un barbat de 42 de ani, din Caransebes, a decedat, marti, dupa ce a incercat sa urce intr-un tractor care s-a pus in miscare desi avea motorul oprit, moment in care a fost prins de roata din spate a.

Digi24: Momentul in care un barbat din Gherla moare in strada, filmat. Ambulanta a sosit dupa 50 de minute

Azi coruptia mi-a ucis parintele! Este strigatul unui barbat al caruit tata a murit in centrul orasului Gherla.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un barbat din Gorj, santionat dupa ce a realizat o filmare in cabina de vot

Un barbat in varsta de 39 de ani a fost sanctionat cu 1. 700 de lei de catre politisti dupa ce a realizat o filmare in timp ce se afla in cabina de vot si a indicat candidatul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )