Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mare atentie, in postul Craciunului! Motivul pentru care un barbat din Iasi a ajuns in coma la spital

Playtech Playtech,
Mare atentie, in postul Craciunului! Motivul pentru care un barbat din Iasi a ajuns in coma la spital

Medicii avertizeaza populatia sa aiba mare grija ce consuma in postul Craciunului. O atentie deosebita trebuie acordata carnii de peste si produselor din peste, care daca nu sunt gatite cum trebuie pot fi fatale pentru cei care le consuma. Un barbat din Iasi a ajuns in coma la spital dupa ce a mancat o conserva . continuă pe Playtech

Cine era Romulus Petrescu, sotul Mariei Carneci. Motivul pentru care artista l-a luat de barbat

Maria Carneci trece prin cel mai greu moment din viata sa. Barbatul pe care l-a avut alaturi pret 36 de ani s-a stins din viata. Familia interpretei de muzica populara este devastata de vestea aceasta. in urma lui ramane, insa, povestea de iubire pe care a avut-o cu iubita cantareata. Cum s-au cunoscut si care .

Motivul pentru care Adrian Nastase nu are voie sa voteze. Ce a dezvaluit public, chiar azi

Fostul premier Adrian Nastase nu are voie sa voteze, astfel ca, de aceasta data, a putut doar sa transmita simpatizantilor un mesaj, pentru a actiona precum el, daca ar putea. Motivul pentru care nu are voie sa isi exprime optiunea? Motivul pentru care Adrian Nastase nu are voie sa voteze Adrian Nastase nu are voie .

Motivul pentru care Florin Salam a fost internat urgent intr-un spital din SUA. Ce probleme de sanatate are

Cantaretul de muzica de petrecere a ajuns in grija medicilor, peste hotare, totul fiind confirmat si de catre sotia acestuia. Florin Salam a fost internat de urgenta in spital, avand probleme de sanatate. Situatia pare sa fie una cat se poate de serioasa, chiar grava ar putea sustine cei din anturajul acestuia, pentru ca artistul .

Telekom Sport: Un fotbalist italian a dezvaluit motivul pentru care s-a despartit de Madalina Ghenea

Marco Borriello, 37 de ani, fost atacant la AC Milan, AS Roma si Juventus, a dezvaluit motivul pentru care relatiile sale cu femei precum Madalina Ghenea sau Nina Senicar n-au functionat.

Caz halucinant: Un roman s-a sinucis intr-un penitenciar. Motivul pentru care barbatul fusese condamnat

Un barbat de origine romana s-a sinucis in penitenciarul din Bologna, dupa ce a fost condamnat pe viata pentru uciderea in bataie a unui batran, in urma cu patru ani. Romanul a sustinut ca este.

Caru cu vedete: Un fotbalist italian a dezvaluit motivul pentru care s-a despartit de Madalina Ghenea; Secrete din culisele meseriei de prezentator TV. Cum a invatat Geanina Ilies sa se machieze si de ce se trezea la 3 dimineata

Vedetele au iesit la vot si la scrutinul al doilea. Elena Lasconi a fost sa voteze cu patrupedul ei in brate. Si Flora Nastase a iesit pe frigul de afara sa voteze cu. Mihai Morar dezvaluie secretul casniciei de 13 ani: Am o nevasta mult mai desteapta decat mine. Mihai Morar a recunoscut ca orgoliul l-a determinat sa.

MARE ATENTIE, ROMANI! Un PARAZIT extrem de PERICULOS face RAVAGII! AFECTEAZA TOT ORGANISMUL si se transmite foarte RAPID si usor

Mare atentie, romani! Un parazit extrem de periculos face ravagii in Marea Britanie, dar poate ajunge si in Romania. Avertisment de ultima ora al specialistilor. Un nou parazit deosebit de periculos poate face.

Motivul pentru care un barbat din Dolj a fost batut la o sectie de votare

Un barbat din localitatea doljeana Tuglui sustine ca a fost batut de un alt barbat, pe care il fotografia in timp ce transporta doua persoane la vot. Politistii au deschis un dosar penal pentru lovire si.

Imagini rare cu Nicolae Ceausescu si cel mai bun prieten al lui, Tovarasul Corbu. Motivul nebanuit care a starnit gelozia Elenei

Plin de manie si lipsuri, nevoi si slabiciuni, asa a trait de cand a venit pe lume si pana a ajuns sa dicteze. Si-a ascuns bine umilintele si frustarile, dar si capacitatea de a iubi. Imagini rare cu Nicolae Ceausescu si cel mai bun prieten al lui, Tovarasul Corbu, care a starnit gelozia Elenei. Imagini .

Cod Rutier 2019. Greseala pentru care soferii platesc scump. Raportul politistilor este ingrijorator

Legislatia romaneasca are zero toleranta privind consumul de alcool la volan. Orice conducator auto care conduce un autoturism dupa ce a consumat bauturi alcoolice va fi pedepsit conform legii. Alcoolul afecteaza reactiile, incetineste reflexele, dimuneaza coordonarea motrica si il face pe sofer sa subestimeze pericolele reale. Alcoolul este asociat cu un comportament riscant si, din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )