Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un barbat din Maramures, care s-a intors din China, s-a autoizolat la domiciliu si este monitorizat de autoritatile medicale

Hotnews Hotnews,
 Un barbat din Maramures, care s-a intors din China, s-a autoizolat la domiciliu si este monitorizat de autoritatile medicale

Un barbat din judetul Maramures care a revenit recent din China s-a autoizolat la domiciliu si este monitorizat de autoritatile medicale, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, directorul Directiei de Sanatate Publica din Maramures, Rares Pop. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS: Un barbat din Maramures, intors recent din China, s-a autoizolat la domiciliu si este monitorizat

Un barbat din Maramures, intors recent din China, s-a autoizolat la domiciliu si este supravegheat de autoritati, in contextul epidemiei de coronavirus din tara asiatica, informeaza.

Un japonez a fost recunoscut oficial drept cel mai varstnic barbat din lume: Cati ani are si care este secretul longevitatii sale(FOTO)

Un japonez in varsta de 112 ani a fost declarat cel mai batran barbat din lume de Guinness World Records, informeaza agentia DPA, citata de Agerpres. Chitetsu Watanabe s-a nascut la 5 martie 1907, iar.

Un japonez de 112 ani, recunoscut oficial drept cel mai varstnic barbat din lume: Nu ma enervez si am mereu zambetul pe buze

Guinness World Records a certificat miercuri ca Chitetsu Watanabe, un locuitor de 112 ani din centrul Japoniei, este cel mai varstnic barbat din lume, informeaza agentia DPA, citata de Agerpres. Watanabe, care traieste intr-un centru de ingrijire din Niigata, a primit un certificat original din partea Guinness World Records, a anuntat organizatia intr-un comunicat.

Un barbat din Arges si-a pierdut dreptul de a fi parinte 12 ani, inainte de a deveni tata biologic

Un barbat din Arges si-a pierdut dreptul de a fi parinte, dupa ce si-a batut crunt bebelusul de doar cateva luni.

Copilul de 4 ani din Pitesti care a intrat in coma dupa o vizita la stomatolog este in moarte cerebrala si respira doar cu ajutorul aparatelor

Copilul de 4 ani din Pitesti care a intrat in coma dupa o vizita la stomatolog este in moarte cerebrala nu mai are activitate cerebrala) si respira doar cu ajutorul aparatelor, a declarat miercuri purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu, medicul Raluca Alexandru, pentru HotNews. ro. Ministerul Sanatatii a anuntat ieri ca micutului i-a fost facuta anestezie totala la clinica stomatologica, desi aceasta clinica nu are autorizatie pentru a face anestezii totale.

Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut ambele maini, a primit prima proteza. Mesajul emotionant pe care il transmite binefacatorului sau principal

Mihai Gadea a inceput editia de marti a emisiunii Sinteza zilei cu o veste extraordinara pentru cei care au fost impresionati in ultimele luni de cazul lui Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut ambele maini in urma unui accident de munca.

Mihai Gadea, veste uriasa despre Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut ambele maini

Mihai Gadea a inceput editia de marti a emisiunii Sinteza zilei cu o veste extraordinara pentru cei care au fost impresionati in ultimele luni de cazul lui Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut ambele maini in urma unui accident de munca.

Barbat din Timis, record de dosare penale in cateva ore

Un barbat care conducea un autoturism fara sa aiba permis, in noaptea de sambata spre duminica, in Timisoara, s-a ales cu trei dosare penale in interval de trei ore, intocmite de politistii timiseni, pentru conducere fara permis si pentru ca nu a oprit la semnalul rutieristilor.

SOC! CRUDUTA e la PAT! UNDE s-a ascuns dupa ce a CALCAT-O in PICIOARE iubtiul croat. IMAGINILE care SPUN TOTUL despre CELALAT BARBAT din VIATA ei! (FOTO)

Daniela Crudu a fost externata din spital si se afla in apartamentul tatalui ei. Vedeta a suferit enorm in urma unui act bural de violenta domestica.

Ghinion teribil pentru un barbat din Prahova. A fost ucis de propria masina

Un barbat a murit, marti, in comuna Predeal Sarari, dupa ce capul tractor la care repara, nefiind asigurat, s-a deplasat si l-a strivit de gard, informeaza IPJ Prahova.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )