Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un barbat din Neamt a luat foc in timp ce isi repara masina in garaj

Antena3 Antena3,
Un barbat din Neamt a luat foc in timp ce isi repara masina in garaj

Un barbat din Neamt a luat foc in timp ce isi repara masina in garaj. Victima a ajuns la spital cu arsuri pe 40% din suprafata corpului. Din primele informatii se pare ca totul a pornit in momentul cand. continuă pe Antena3

TRAGEDIE de Ziua Marinei! Un barbat din Neamt s-a inecat intr-un baraj sub privirile familiei

Un barbat in varsta de 45 de ani s-a inecat in barajul Izvorul Muntelui din Neamt de Ziua Marinei. Babatul intrase in apa pentru a recupera mingea copiilor sai, insa nu a mai putut sa se intoarca la.

Sfarsit tragic pentru un barbat din Neamt. S-a inecat intr-un baraj sub privirile familiei dupa ce intrase in apa sa recupereze mingea copilului sau

Un barbat de 45 de ani din Neamt s-a inecat in barajul Izvorul Muntelui de Ziua Marinei, sub privirile familiei. Trupul sau a fost gasit, dupa indelungi cautari, de catre pompierii Inspectoratului pentru.

FOTO Transformat intr-un morman de fier vechi. De ce a luat foc in trafic un BMW seria X 5

Un BMW seria X 5 a luat foc joi, 16 august, in timp ce se afla in trafic pe un drum national, din judetul Valcea. Soferul a vazut cum iese fum de sub capota si a tras pe dreapta.

Alerta pe Autostrada Soarelui! O masina a luat foc

Traficul pe autostrada Soarelui este perturbat, joi, dupa ce o masina a luat foc. Conform autoritatilor, masina a fost trasa pe banda de urgenta si nu exista victime. Cu toate acestea, traficul se desfaso.

Un barbat din Galati si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de doua masini

Un barbat din Galati a murit sambata la Spitalul Judetean de Urgenta, dupa ce vineri noaptea a fost lovit de doua masini in timp ce incerca sa traverse strada. Barbatul, care traversa neregulamentar,.

Autostrada Soarelui a fost blocata,dupa ce o masina a luat foc - FOTO

Circulatia rutiera pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta a fost intrerupta timp de cateva zeci de minute,pe a doua banda la kilometrul 27, in zona localitatii Branesti, judetul Ilfov. Traficul.

Turisti romani EVACUATI la Paris: Hotelul in care se aflau a luat FOC. BILANTUL VICTIMELOR

Zeci de turisti, inclusivi romani, au fost evacuati din Hotelul Best Western Sevres Montparnasse, Paris, din cauza izbucnirii unui incendiu la parterul imobilului. Din cele aproximativ 60 de persoane evacuate,.

Sediile PSD din Neamt si Iasi au fost vandalizate

Pe sediul PSD Neamt au aparut desene tip graffiti cu mesaje anti-PSD, iar la Iasi, panoul din fata sediului PSD, pe care se afla fotografii cu alesii locali si parlamentarii, a fost vopsit, astfel incat sa nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )