Libnet.ro
UNICEF

23:45

Barbat din Orhei, condamnat la 18 ani de inchisoare pentru doua tentative de omor la comanda

Adevărul Adevărul,
Barbat din Orhei, condamnat la 18 ani de inchisoare pentru doua tentative de omor la comanda

Procuratura pentru Combaterea Criminalitatii Organizate si Cauze Speciale PCCOCS) anunta despre condamnarea unui barbat la 18 ani inchisoare, in baza sentintei Judecatoriei Cahul, pentru doua tentative de omor la comanda, produse in raionul Cantemir si municipiul Chisinau, precum si pentru pastrarea ilegala a armei de foc. continuă pe Adevărul

Ce planuri de viitor are Cleopatra Stratan, dupa ce a implinit 18 ani. Edward Sanda, iubitul sau, a cerut-o in casatorie

Cleopatra Stratan a implinit 18 ani! Exclusiv pentru OK! Magazine!, tanara artista a dezvaluit ce planuri de viitor are, unele tin de viata profesionala, altele de cea personala in care este implicat si iubitul ei, Edward Sanda.

Bercea Mondialu si fiul sau, Laurentiu, condamnati la inchisoare pentru o tentativa de omor din 2009

Curtea de Apel Craiova a decis, miercuri, condamnarea definitiva a lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondialu, la 13 ani si 272 de zile de inchisoare pentru o tentativa la omor savarsita in anul 2009 impotriva unui fost viceprimar al municipiului Slatina, Valeriu Matei, instanta craioveana mentinand decizia instantei de fond, pe parte penala - Tribunalul Olt - data in urma cu un an, informeaza Agerpres. in acelasi dosar, Laurentiu Anghel, fiul lui Sandu Anghel, a fost condamnat la 9 ani si 6 luni de inchisoare.

VIDEO Masina in care a ars de vie o fata de 18 ani, condusa de un barbat baut si fara permis. Mergea cu 180 de kmh si facea live pe Facebook

O tanara in varsta de 18 ani a ars de vie intr-o masina implicata intr-un accident care s-a petrecut in noaptea de miercuri spre joi pe DN1 A, pe raza comunei prahovene Cocorastii Colt.

Fata de 18 ani, arsa de vie intr-un accident de masina. Soferul beat si fara permis facea live pe Facebook la 180 kmh. VIDEO

Sfarsit tragic pentru o tanara de 18 ani care a murit carbonizata dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat. Accidentul s-a produs in Cocorastii Colt, in judetul Prahova, pe DN1A, in cursul diminetii de ieri. Soferul era beat si nu detinea permis de conducere Vinovat de producerea accidentului este un tanar de 32 .

Accident tragic in Prahova. O tanara de 18 ani a ars de vie intr-o masina. Ce s-a intamplat cu cei doi barbati alaturi de care se afla

Tragedie fara margini intr-o familie din Prahova, dupa ce o tanara de 18 ani a murit carbonizata in masina in care se afla. Un accident rutier s-a produs noaptea trecuta pe DN1A, dupa ce masina in care se afla adolescenta, alaturi de alti doi barbati, s-a rasturnat in afara carosabilului. Ce spun localnicii despre locul .

S-a logodit la 18 ani! Ce vedeta din Romania si-a luat familia si fanii prin surprindere

In urma cu 15 ani, o micuta domnisoara lua cu asalt topurile muzicale romanesti. Era o fetita venita din Republica Moldova si se numea Cleopatra Stratan. Melodia de atunci, Ghita, avea sa devina un hit cantat la toate posturile de radio. Cleopatra Stratan s-a logodit la 18 ani Acum, in 2020, acea fetita cu basmaua .

Cleopatra Stratan e majora! 10 imagini ale transformarii ei in cei 18 ani de viata

Celebra inca de la varsta de numai trei anisori, cea care il interpreta pe Ghita, Cleopatra Stratan, a devenit astazi majora. Iata cateva imagini care surprind transformarile prin care a trecut aceasta de-a lungul timpului. Imagini ale transformarii Cleopatrei Stratan, pana la cei 18 ani Cleopatra Stratan s-a nascut pe data de 6 octombrie2002, la .

O fata de 18 ani a murit arsa de vie intr-o masina, dupa un live pe Facebook la 180 de kmh

O fata in varsta de 18 ani a murit arsa de vie intr-o masina, intr-un cumplit accident la Cocorastii Colt, in judetul Prahova, dupa un live pe Facebook la 180 de kmh facut de un sofer beat si fara permis care a reusit sa sa salveze, insa a lasat-o pe tanara sa moara.

O fata de 18 ani a ars de vie intr-o masina care a luat foc in urma unui accident petrecut in Prahova

O tanara in varsta de 18 ani a murit carbonizata intr-o masina implicata intr-un accident care s-a petrecut in noaptea de miercuri spre joi pe DN1A, in Prahova. in autovehicul se mai aflau doi barbati care au reusit sa se salveze.

Cea mai tanara persoana cu COVID-19 decedata in ultimele 24 de ore - o fata de 18 ani din Prahova

Cea mai tanara persoana cu COVID-19 decedata in ultimele 24 de ore este o fata de 18 ani din judetul Prahova. Ea suferea de o boala renala cronica, iar din cauza infectarii cu noul coronavirus a dezvoltat o insuficienta respiratorie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )