Libnet.ro
UNICEF

13:45

Un barbat din Pitesti, retinut dupa ce si-ar fi lovit intentionat soacra cu masina

Hotnews Hotnews,
 Un barbat din Pitesti, retinut dupa ce si-ar fi lovit intentionat soacra cu masina

Un barbat de 30 de ani a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, fiind acuzat ca si-a lovit intentionat soacra cu masina. intre cei doi exista un conflict mai vechi, spun surse judiciare, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Un barbat din Pitesti, retinut dupa ce si-a lovit intentionat soacra cu masina

Un barbat de 30 de ani a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, fiind acuzat ca si-a lovit intentionat soacra cu masina. intre cei doi exista un conflict mai vechi, spun surse judiciare, relateaza Mediafax.

Un barbat din Pitesti a fost arestat dupa ce si-a lovit intentionat soacra cu masina. Care a fost motivul gestului extrem

Un barbat de 30 de ani din Pitesti a fost retinut de politisti in cursul zilei de luni, 21 ianuarie, dupa ce si-a lovit intentionat soacra cu masina. intre cei doi erau conflicte mai vechi.

Un barbat din Pitesti si-a lovit intentionat soacra cu masina

Un barbat din Pitesti a fost retinut dupa ce si-a lovit intentionat soacra cu masina. Femeia a fost internata la spital cu rani grave la picioare. Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere montate.

A MURIT cel mai BATRAN barbat din lume

Cel mai batran barbat din lume, japonezul Masazo Nonaka, a murit, duminica la varsta de 113 ani, informeaza agentia EFE, citata de Agerpres. Barbatul a murit in somn, in locuinta sa aflata in orasul.

Cel mai batrn barbat din lume a murit n Japonia

Cel mai batran barbat din lume a murit la domiciliul sau dintr-o statiune balneo-climaterica de pe principala insula japoneza, Hokkaido, noteaza Guardian.

Un barbat din Caras-Severin a intrat cu masina n interiorul Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului din Craiova FOTO

Un sofer in varsta de 39 de ani, din judetul Caras-Severin, a intrat cu masina, sambata noaptea, in interiorul Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului din Craiova, relateaza Mediafax. Deocamdata nu se stie daca gestul barbatului a fost sau nu intentionat. Nu s-au intregistrat victime dintre pacientii spitalului.

Barbat din Iasi, mort din cauza gripei

Un barbat in varsta de 67 de ani care era internat la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi a decedat in cursul acestei zile din cauza gripei. Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase Sf.

Barbat din Iasi, mort din cauza gripei. Este a 15-a victima

Un barbat in varsta de 67 de ani care era internat la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi a decedat in cursul acestei zile din cauza gripei. Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase Sf.

Moarte cumplita pentru un barbat din Galati. Politistii s-au ingrozit cand l-au vazut

Un barbat a fost gasit mort, sambata dimineata, prins in gardul cu sarma ghimpata al unui cimitir din Galati. Surse judiciare spun ca acesta nu prezinta semne de violenta si, cel mai probabil, a fost.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )