Libnet.ro
UNICEF

08:30

Un barbat din Prahova se lupta pentru viata in urma exploziei unei butelii. Are arsuri pe 80% din suprafata corpului

Antena3 Antena3,
Un barbat din Prahova se lupta pentru viata in urma exploziei unei butelii. Are arsuri pe 80% din suprafata corpului

Un barbat din comuna Valea Calugareasca a suferit arsuri grave, joi seara, in urma exploziei unei butelii. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, incidentul s-a produs intr-o. continuă pe Antena3

Un barbat din Arges si-a sunat sora, alarmand-o ca ar fi intr-un loc necunoscut, de unde nu este lasat sa plece. 150 de politisti l-au cautat, dar nu se asteptau sa-l gaseasca in acest loc

Un barbat din localitatea Harsesti care anuntase ca este sechestrat a fost cautat de 150 de politisti, el fiind in cele din urma gasit in locuinta unei femei, unde se ascundea pentru a se sustrage de la.

Din Asociatia impreuna pentru A8 s-a desprins un nou partid politic impreuna Pentru Moldova: Noi vom fi un partid al infrastructurii, in primul rand!

EXCLUSIV ONLINE Un nou partid desprins din asociatia impreuna Pentru A8 a fost inregistrat la Tribunalul Bucuresti. O parte a membrilor asociatiei care lupta pentru infrastructura din Moldova au decis sa se.

Pariurile lui Sumudica in lupta pentru titlul din Liga 1

Marius Sumudica ramane un fidel observator al luptei la varf din Liga 1, desi este plecat de ceva timp din campionatul intern.

Un barbat din Arges a anuntat ca a fost RAPIT. Peste 150 de politisti si jandarmi au plecat pe urmele lui si l-au gasit...SUB MASA CONCUBINEI (FOTO)

Caz halucinant in Arges. Unui barbat i-a venit ideea sa isi insceneze rapirea pentru a scapa de datorii.

Un barbat din Arges si-a anuntat familia ca a fost sechestrat. Dupa ce au rascolit toata localitatea, oamenii legii au dat de barbat. Ce se intamplase in realitate?

Un adevarat scenariu de film s-a desfasurat in localitatea Stefanesti, din judetul Arges. Un barbat a anuntat familia ca a fost sechestrat. Imediat, aceasta a alertat politia. 150 de politisti si 20 de.

Bianca, o sportiva de performanta din Galati, a disparut fara urma in luna august. De atunci, nimeni nu mai stie nimic de ea

In luna august, Bianca Bobu, o sportiva de 19 ani din Galati, a disparut fara urma. Fata locuia la bunica ei, dupace mama ei a murit, iar tatal a plecat in strainatate, a debutat la 16 anila.

Vodafone cere un sef din afara Facebook pentru criptomoneda Libra

Vodafone vrea ca Libra sa numeasca un director executiv independent, astfel incat sa devina complet separata de Facebook. Compania de telecomunicatii, care ieri si-a reiterat sprijinul pentru proiectul dezvoltat de Facebook, a declarat ca independenta este cruciala pentru a garanta succesul criptomonedei Libra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )