Libnet.ro
UNICEF

21:45

Pariurile lui Sumudica in lupta pentru titlul din Liga 1

Online Sport Online Sport,
Pariurile lui Sumudica in lupta pentru titlul din Liga 1

Marius Sumudica ramane un fidel observator al luptei la varf din Liga 1, desi este plecat de ceva timp din campionatul intern. continuă pe Online Sport

Primaria Sectorului 2 va plati 16 milioane de lei unei asociatii care va organiza cursuri gratuite pentru copiii din sector, de la meditatii la romana si mate la karate si planning familial

Primaria Sectorului 2, prin Directia Generala pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar, va plati circa 16 milioane lei Asociatiei My Community pentru organizarea programului educational Academia Copiilor Sector 2, pentru anul scolar 2019-2020, potrivit unui anunt publicat in sistemul electronic de achizitii publice. Programul presupune organizarea unor cursuri gratuite pentru elevii din gradinitele, scolile si liceele din sector.

PRESEDINTELE COMISIEI PENTRU INFORMATII DIN CAMERA REPREZENTANTILOR: Trump si-a incalcat juramantul de presedinte atunci cand a indemnat China sa il investigheze pe Biden

Presedintele Comisiei pentru informatii din Camera Reprezentantilor, democratul Adam Schiff, a declarat joi ca presedintele Donald Trump si-a incalcat juramantul atunci cand a indemnat China sa il investigheze pe fostul vicepresedinte american Joe Biden, care ar putea candida impotriva lui Trump in alegerile din 2020, transmite Reuters.

VIDEO Manchester City, invinsa de Wolverhampton pe teren propriu Victorii pentru Chelsea si Arsenal

Manchester City a mai facut un pas gresit in lupta pentru titlul din Premier League. Cetatenii au fost invinsi cu 2-0 de Wolverhampton, in etapa a opta, pe teren propriu, si au ramas la opt puncte in spatele liderului Liverpool. Tot duminica, Chelsea si Arsenal au obtinut cate trei puncte.

RAPORT EJOBS: Aproximativ doua milioane de romani au aplicat pentru joburile din afara tarii

Joburile in strainatate existente pe platforma de recrutare online eJobs. ro au adunat, de la inceputul anului si pana acum, aproape 2 milioane de aplicari, cele mai multe apartinand candidatilor din categoria de varsta 25-35 de ani aproximativ 855. 000 de aplicari), se arta intr-un comunicat de presa remis redactiei noastre.

Faze tari: O tanara si-a facut manichiura pentru nunta din cenusa tatalui ei; Povestea hotului roman, devenit celebru in Ungaria: Ma pricep la doua lucruri: jefuirea bancilor si olarit

Civilizatiile extraterestre ar putea sa ne spioneze de miliarde de ani. Cercetatorul James Benford este de parere ca unul dintre obiectele care au aceeasi orbita precum Pamantul ar putea fi folosit pentru a supraveghea evolutia vietii. Cum aratau soldatii strazilor in anii 80. Imagini brutale din interiorul celor mai periculoase bande din Los Angeles: armele, drogurile si bataile erau la ordinea zilei.

Controverse dupa accidentul cu 10 morti. Cine a fost de vina pentru carnagiul din Ialomita

Controversele carnagiului din Ialomita in care zece persoane si-au pierdut viata se adancesc tot ma mult, in timp ce anchetatorii banuiesc ca soferul TIR-ului care a izbit microbuzul plin cu oameni, ar fi.

Controverse dupa accidentul cu 10 morti. Cine a fost de vina pentru carnagiul din Ialomita

Controversele carnagiului din Ialomita in care zece persoane si-au pierdut viata se adancesc tot ma mult, in timp ce anchetatorii banuiesc ca soferul TIR-ului care a izbit microbuzul plin cu oameni, ar fi.

Mars in Bucuresti, pentru padurile din Romania

Greenpeace Romania, DeClic si Agent Green organizeaza un mars, in Bucuresti, pentru a atrage atentia asupra masacrului padurilor din Romania. Marsul pentru Paduriva avea loc pe 3 noiembrie si va.

Lovitura pentru romanii din Ucraina. NU vor mai invata in limba materna!

Din septembrie 2023, toate scolile cu predare in limba romana din Ucraina vor fi obligate sa treaca .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )