Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un barbat din Rusia cautat pentru uciderea unui jurnalist al revistei Forbes in anul 2004 a fost retinut in Ucraina

Hotnews Hotnews,
 Un barbat din Rusia cautat pentru uciderea unui jurnalist al revistei Forbes in anul 2004 a fost retinut in Ucraina

Un cetatean rus cautat dupa ce in 2004 l-a impuscat mortal pe Paul Klebnikov, jurnalist Forbes, a fost retinut in Ucraina, au anuntat serviciile secrete din aceasta tara, relateaza ABC News, citat de News. ro. Paul Klebnikov, nascut in Statele Unite intr-o familie rusa, era jurnalist la editia rusa a revistei Forbes. El a fost impuscat langa Moscova, in iulie 2004. continuă pe Hotnews

Un rus cautat pentru uciderea unui jurnalist al revistei Forbes in 2004 a fost retinut in Ucraina

Un rus cautat dupa ce in 2004 l-a impuscat mortal pe Paul Klebnikov, jurnalist Forbes, a fost retinut in Ucraina, au anuntat serviciile secrete din aceasta tara, potrivit ABC News.

Un cetatean rus cautat de Interpol pentru uciderea unui ziarist Forbes a fost retinut in Ucraina

Serviciile de securitate ucrainene au anuntat sambata capturarea unui cetatean rus cautat de Interpol pentru asasinarea in 2004 la Moscova a redactorului-sef al editiei ruse a revistei americane.

Un roman a fost condamnat la inchisoare, in premiera nationala, pentru uciderea unui caine. Patrupedul a fost omorat cu sabia, desi era inofensiv

Judecatorii din Tulcea au condamnat la sase luni de inchisoare cu executare un barbat care a omorat un caine, desi acesta era legat in lant si nu prezenta vreun pericol.

Un barbat din Constanta a comandat o pizza online. I-a fost adusa si a mancat jumatate, cand a observat ceva ingrozitor (FOTO)

Descoperire socanta facuta de un barbat din Constanta. Acesta a comandat o pizza online, a mancat jumatate din ea cand a gasit ceva cu totul neasteptat intr-o pizza. Printre felii a gasit.

Iasi: Un barbat plateste despagubiri record pentru ca si-a inselat sotia

Tribunalul Iasi a dat o decizie cel putin interesanta intr-o disputa dintre doi fosti soti. Barbatul a fost obligat sa plateasca fostei sotii despagubiri consistente pentru ca a facut-o sa.

Iarna ii ia prin surprindere si pe altii: Haos intr-un oras din Rusia dupa prima ninsoare puternica. S-au produs sute de accidente(VIDEO)

Prima ninsoare puternica din acest sezon a provocat haos in orasul rusesc Vladivostok. Cel putin 250 de accidente s-au produs aici in 24 de ore dupa ce poleiul si zapada au acoperit strazile,.

Cine este Cel mai sexy barbat din lume: Am fost un urat toata viata (FOTO)

Daca topurile cu cele mai frumoase femei din lume sunt ceva obisnuit, un top al celor mai frumosi barbati este ceva mai rar intalnit. Iata insa ca revista People s-a mobilizat sa faca.

Paginademedia: Proiectele lui Orlando Nicoara intra in parteneriat cu Look pentru realizarea unui un post TV de business si pentru drepturile TV de fotbal

Profit. ro va dezvolta impreuna cu Look TV un post TV de business, iar compania eAd se va ocupa de exploaterea comerciala a drepturilor din Liga I si va vinde publicitatea pentru posturile Look TV, scriePaginademedia. Atat Profit. ro, cat si eAd sunt proiecte dezvoltate de Orlando Nicoara.

Un politician anti-imigrationist si homofob vrea sa faca parte din Comitetul norvegian pentru Nobel

Un politician populist anti-imigrationist din Norvegia ar putea fi ales pentru a face parte din Comitetul Nobel a Norvegiei, saptamana aceasta, dupa ce partidul sau a cerut un loc in acest juriu. Vestea a iscat scandal, existand pericolul de a diminua credibilitatea prestigiosului premiu anual, relateazaThe Guardian.

VIDEO Cel mai rapid KO din istoria meciurilor pentru titlurile mondiale la box: Zolani Tete si-a doborat adversarul dupa 11 secunde

Pugilistul sud-african Zolani Tete a devenit campion mondial la categoria cocos, versiunea WBO, sambata, la Belfast, dupa ce si-a pus adversarul la podea in 11 secunde, informeaza News. ro. A fost cea mai rapida victorie intr-o lupta pentru un titlu mondial la box.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )