Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cine este Cel mai sexy barbat din lume: Am fost un urat toata viata (FOTO)

B1 B1,
Cine este Cel mai sexy barbat din lume: Am fost un urat toata viata (FOTO)

Daca topurile cu cele mai frumoase femei din lume sunt ceva obisnuit, un top al celor mai frumosi barbati este ceva mai rar intalnit. Iata insa ca revista People s-a mobilizat sa faca. continuă pe B1

VIDEO S-a stabilit cine este cel mai sexy barbat din lume, in anul 2017

Cantaretul american Blake Shelton a primit marti seara titlul de Cel mai sexy barbat in viata pe anul 2017, devenind primul artist country din lume care a fost recompensat cu aceasta distinctie.

Cine este cel mai bogat tenismen din istorie. L-a depasit si pe Tiger Woods in clasamentul castigurilor obtinute din sport

Averile sportivilor intra adeseori in atentia presei. Un faimos tenismen, locul 2 ATP, l-a depasit pe jucatorul de golf Tiger Woods in clasamentul castigurilor obtinute din sport, a anuntat.

Cine a primit titlul pentru Cel mai sexy barbat in viata. Sigur il cunosti

Blake Shelton a primit marti seara titlul de Cel mai sexy barbat in viata pentru anul 2017. Acesta a devenit primul artist country din lume care a fost recompensat cu aceasta.

El este Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Finalistii au creat tendintele 2020!

Rares Chira a fost desemnat castigatorul competitiei Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Proiectul, initiat de Cristi Pascu si YOLO Media, isi propune sa descopere si sa premieze talentele din noua generatie de hairstylisti.

Blake Shelton a fost numit cel mai sexy barbat in viata, iar internautii nu sunt deloc fericiti. Am fost urat toata viata

Cantaretul country american Blake Shelton 41 de ani), care este si membru al juriului The Voice, a fost desemnat de revista People cel mai sexy barbat in viata. Artistul s-a amuzat pe seama acestui titlu, insa internautii nu sunt la fel de incantati.

Ametit de dragoste. Cel mai longeviv dictator din lume a pierdut puterea in urma unei greseli tactice

Robert Mugabe a fost rasturnat de la putere, dupa 37 de ani in care a condus Zimbabwe, din cauza unei greseli tactice pe care a facut-o, noteaza The Guardian. Mugabe, in varsta de 93 de.

Ametit de DRAGOSTE. Cel mai longeviv dictator din lume a pierdut puterea in urma unei greseli tactice

Robert Mugabe a fost rasturnat de la putere, dupa 37 de ani in care a condus Zimbabwe, din cauza unei greseli tactice pe care a facut-o, noteaza The Guardian. Mugabe, in varsta de 93 de.

Cel mai scump laptop din lume va fi la reducere de Black Friday. Cu diferenta dintre pretul normal si cel special iti poti cumpara o masina la mana a doua

Acer Preadator 21 X si-a castigat renumele de cel mai scump laptop din lume. Acesta costa 10. 000 de euro, aproximativ 45. 000 de lei, iar maine, de Black Friday, el va cunoaste o reducere substantiala.

Cel mai scump tablou din lume. O lucrare de Leonardo da Vinci s-a vandut cu 450 de milioane de dolari

Un tablou al pictorului Leonardo da Vinci a fost adjudecat miercuri cu suma record de 450,3 milioane de dolari la o licitatie organizata de casa Christies la New York.

Monica Macovei, despre raportul MCV: Este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene

Europarlamentarul Monica Macovei sustine ca raportul MCV dat publicitatii miercuri este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene, avertizand ca exista riscul redeschiderii unor chestiuni care, in ra.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2884 seconds )