Libnet.ro
UNICEF

08:15

Un barbat din Targoviste, plecat de acasa de zece zile, a fost gasit mort, inghetat intr-o padure

Antena3 Antena3,
Un barbat din Targoviste, plecat de acasa de zece zile, a fost gasit mort, inghetat intr-o padure

Un barbat de 63 de ani, care locuia fara forme legale in Targoviste si a plecat de acasa in urma cu zece zile, a fost gasit mort, sambata, inghetat intr-o padure, in zona Cota 1000, judetul. continuă pe Antena3

Acest barbat din Targoviste a disparut de zece zile. Mesajele trimise iubitei sale: O sa gasesti numerele fratilor mei. Suna-i si spune-le ca nu mai sunt!

Un bucatar din Targoviste, in varsta de 63 de ani, a disparut din data de 21 ianuarie. Acesta, disperat ca femeia cu care avea o relatie voia sa termine relatia cu el, a disparut, nu inainte de a-i lasa.

Un bucatar din Targoviste a disparut fara urma, de 11 zile

Un barbat in varsta de 63 de ani, din Targoviste, bucatar de meserie, a disparut fara urma din data de 21 ianuarie. Se pare ca nu a suportat ideea ca iubita sa vrea sa se desparta de el.

Un barbat din Bucuresti a murit dupa ce ar fi fost impins in fata tramvaiului

Un barbat din Bucuresti a murit dupa ce a fost impins in fata tramvaiului de un om al strazii. Tragedia a avut loc pe Soseaua Progresului, in statia Cal. 13 Septembrie. Calatorul, neidentificat, se afla.

DIETA. Bautura care te ajuta sa slabesti in zece zile

Semintele de in fac parte din categoria ingredientelor care sunt indicate intr-o cura de slabire, deoarece contin substante care stimuleaza arderea depozitelor de grasimi din corp. Pentru a.

SOC TOTAL! Malvina, intr-o superba rochie de MIREASA. Cine este misteriosul barbat din viata ei?! (FOTO, VIDEO)

Dupa despartirea de actorul Dorian Boguta, Malvina Cservenschi zambeste din nou. Mai mult, fosta prezentatoare TVR a imbracat si rochia de mireasa. simbolic. Bruneta a fost model pentru buna ei prieten.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )