Libnet.ro
UNICEF

17:15

Un bucatar din Targoviste a disparut fara urma, de 11 zile

Adevărul Adevărul,
Un bucatar din Targoviste a disparut fara urma, de 11 zile

Un barbat in varsta de 63 de ani, din Targoviste, bucatar de meserie, a disparut fara urma din data de 21 ianuarie. Se pare ca nu a suportat ideea ca iubita sa vrea sa se desparta de el. continuă pe Adevărul

Acest barbat din Targoviste a disparut de zece zile. Mesajele trimise iubitei sale: O sa gasesti numerele fratilor mei. Suna-i si spune-le ca nu mai sunt!

Un bucatar din Targoviste, in varsta de 63 de ani, a disparut din data de 21 ianuarie. Acesta, disperat ca femeia cu care avea o relatie voia sa termine relatia cu el, a disparut, nu inainte de a-i lasa.

Ce se va intampla cu fetita din Navodari, care a stat doua zile langa mama moarta. Anuntul facut de autoritati

Ce se va intampla cu fetita din Navodari, care a stat doua zile langa mama moarta. Anuntul facut de autoritati. Citeste mai mult pespynews. ro .

Stirile ProTV: Dezastrul din spitalele romnesti, fara apa si sapun la baie. Microbul nu sare pe oameni

In plina epidemie de gripa, cu 63 de morti, unele dintre cele mai importante spitale ale tarii sunt departe de standardele minime de igiena, impuse de Ministerul Sanatatii. Sapunul si hartia igienica lipsesc din toaletele folosite de pacienti, iar in camerele de garda, unde se strang cei care prezinta simptome de gripa, poate intra oricine fara masca de protectie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )