Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un barbat din Teleorman sustine ca un politist i s-ar fi adresat cu apelativul Bai Lache, la 112

Hotnews Hotnews,
 Un barbat din Teleorman sustine ca un politist i s-ar fi adresat cu apelativul Bai Lache, la 112

Un politist din Teleorman i-ar fi spus unui barbat care a reclamat la 112 o femeie ce dansa in mijlocul drumului si se arunca in fata masinilor ca nu e treaba politistilor sa consilieze persoane cu probleme psihice. Apoi, politistul ar fi spus Bai Lache si a inchis, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Replica unui politist de la 112 pentru un barbat din Teleorman: Bai, Lache!

Barbatul sustine ca a sesizat in scris Inspectoratului de Politie modul in care politistul a raspuns la apelul de urgenta.

Un barbat din Bucuresti a violat un minor si l-a filmat in timpul ororilor, iar in scurt timp imaginile au ajuns pe internet. Cum a fost prins individul de DIICOT

Procurorii DIICOT - Structura Centrala au retinut un barbat pentru savarsirea infractiunilor de pornografie infantila, act sexual cu un minor, corupere sexuala a minorilor si santaj, suspectul urmand sa fie prezentat miercuri instantei cu propunere de arestare preventiva.

Sfarsit tragic pentru un barbat din Prahova! A murit lovit de un autoturism in timp ce se plimba cu bicicleta

Un biciclist, fara vesta sau marcaje reflectorizante, in varsta de 67 de ani, din orasul Valenii de Munte, judetul Prahova, a decedat marti dupa ce a fost lovit de un autoturism pe DN 61, intre localitatile Letca Noua si Ghimpati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )