Libnet.ro
UNICEF

15:31

Un barbat din Timisoara a apelat la serviciile unei prostituate pentru senzatii tari. in plina actiune, s-au trezit cu ceva in spate. E incredibil ce s-a petrecut apoi

Antena3 Antena3,
Un barbat din Timisoara a apelat la serviciile unei prostituate pentru senzatii tari. in plina actiune, s-au trezit cu ceva in spate. E incredibil ce s-a petrecut apoi

Un barbat din Timisoara a apelat, joi seara, la serviciile unei prostituate pentru a intretine relatii intime cu aceasta. Cei doi s-au intalnit, barbatul i-a oferit tinerei de 22 de ani suma de 100 de lei. continuă pe Antena3

Un barbat din Timisoara a apelat la serviciile unei prostituate pentru senzatii tari. in plina actiune, ceva neasteptat s-a intamplat

Un barbat din Timisoara a apelat, joi seara, la serviciile unei prostituate pentru a intretine relatii intime cu aceasta. Cei doi s-au intalnit, barbatul i-a oferit tinerei de 22 de ani suma de 100 de lei.

A fost oprit de politisti pe strazile din Timisoara, insa cand s-a legitimat oamenii legii au ramas uluiti. Ce a scos barbatul din portofel (FOTO)

Un barbat din Timisoara a fost prins cu masina intr-o zona pietonala de catre oamenii legii. Acestia i-au cerut sa prezinte un act de identitate prin prisma caruia sa sa legitimeze. Cand a scos cart.

Radu si-a cumparat o shaorma de la un fast-food din Timisoara. A incremenit cand a vrut sa muste din ea. Ma ajuta sa-mi pastrez constiinta curata! (FOTO)

Radu si-a cumparat o shaorma de la un fast-food din Timisoara. A vrut sa muste din ea, dar a incremenit cand a vazut ce se afla acolo. Un gandac mort statea cu picioarele in sus chiar deasupra.

Un barbat din Dambovita si-a ucis tatal cu un cutit. Ce i-a spus fiului inainte sa moara

Un barbat de 68 de ani din comuna Sotanga, sat Teis, a fost injunghiat mortal de fiul sau, in urma unui conflict spontan generat de vanzarea unei case, informeaza, marti, IPJ Dambovita. La data de.

Un barbat din Vrancea, dat disparut de doua zile, a fost gasit inecat

Un barbat in varsta de 62 de ani, din comuna Tulnici, disparut de acasa de doua zile, a fost gasit inecat, vineri dupa-amiaza, la circa opt kilometri de locul in care se presupune ca ar fi fost luat de ape,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )