Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un barbat din Timisoara a cazut pe o masina de la etajul 6 al unui bloc

B1 B1,
Un barbat din Timisoara a cazut pe o masina de la etajul 6 al unui bloc

Un barbat, in varsta de 20 de ani, a cazut, luni seara, de la etajul 6 al unui bloc din Timisoara, prabusindu-se pe o masina. Tanarul s-a ales cu rani grave, la bazin si la coloana, el fiind. continuă pe B1

Botosani: Fata de 13 ani, in stare critica dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc

O fata in varsta de 13 ani este in stare critica dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc din Botosani, ea fiind transportata la un spital din Iasi. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul, potrivit news. ro.

Un barbat din Chisinau s-a aruncat de la etajul noua a unui bloc din Capitala

Un barbat de 31 de ani din Chisinau a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul noua a unui bloc din sectorul Buiucani al Capitalei. Tragedia s-a intamplat in seara de duminica, 4 martie, in jurul orei 22.

Un barbat din Chisinau s-a aruncat de la etajul noua al unui bloc din Capitala

Un barbat de 31 de ani din Chisinau a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul noua a unui bloc din sectorul Buiucani al Capitalei. Tragedia s-a intamplat in seara de duminica, 4 martie, in jurul orei 22.

O fata din Botosani s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc

O fata, in varsta de 13 ani, s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din Botosani, aceasta fiind transferata in stare critica la Iasi, dupa ce a suferit multiple traumatisme. Cadrele medicale au fost.

Caz socant in Botosani. O copila de 13 ani s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc. Ce a determinat-o pe fata sa faca acest gest

Caz cutremurator in municipiul Botosani, duminica noapte. O fata de 13 ani a fost transferata in stare critica la Iasi, dupa o cadere in gol de la etajul IV al unui bloc din cartierul Grivita. La fata.

A vazut un batran care statea in fata unui supermarket din Timisoara. S-a apropiat de el, iar ceea ce a urmat este incredibil. Batranul era chiar...

A vazut un batran care statea in fata unui supermarket din Timisoara. S-a apropiat de el sa il intrebe daca are nevoie de ceva, dar ceea ce a urmat este incredibil. Fata a decis sa-l ia acasa pe batranu.

Protest al presei din Timisoara fata de declaratiile primarului Nicolae Robu ca jurnalistii sunt paraziti sociali

Liderii institutiilor media locale, editori si corespondenti din Timisoara au semnat o scrisoare de protest in cadrul careia condamna ferm atitudinea primarului municipiului, Nicolae Robu PNL), fata de jurnalisti, despre care a spus ca sunt paraziti sociali, ultrapenibili sau indivizi si individe fara minte si fara caracter, care, in loc sa informeze, dezinformeaza si calomniaza.

Primarul Timisoarei, declaratie incredibila: Eu sunt cel mai tare organism de presa din Timisoara

Jurnalistii din Timisoara au parasit, vineri, conferinta sustinuta de primarul Nicolae Robu, dupa ce acesta a refuzat sa raspunda la intrebari pe subiect ce ii erau adresate, iar apoi a afirmat ca este.

Un barbat din Galati, suspectat ca si-a ucis fosta iubita, a fost retinut de politisti. Femeia facuse cateva sesizari la Politie, ultima pe 2 februarie

Un barbat din comuna galateana Pechea, suspectat ca si-a ucis, joi, pe strada, fosta iubita cu lovituri de cutit, din cauza ca aceasta nu mai voia sa se impace cu el, dupa ce s-a intors la sotul ei si la cei doi copii, a fost retinut si va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru omor, anunta News. ro. Femeia facuse cateva sesizari la Politie referitoare la comportamentul agresiv al fostului iubit, ultima fiind din 2 februarie anul acesta.

Faze tari: Tabloidele britanice prevad o criza de cartofi in Regat pentru ca muncitorii romani spun ca e prea frig ca sa-i recolteze; O tanara din Timisoara a intalnit un sarman pe strada si l-a luat acasa. Continuarea e emotionanta; Un tablou de Monet d

Cand s-au format cele mai vechi stele din Univers. Cercetatorii au descoperit dovezi ale celor mai vechi stele din Univers. Folosind o antena radio, echipa a colectat date privind undele radio. Directorul unei scoli din Londra le-a interzis elevilor sa se atinga de zapada! Cum a motivat decizia. O decizie controversata a fost luata de directorul Scolii Jo Richardson din capitala britanica.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )